Acties wintersportkleding en benodigdheden

Hoofdcategorie: Koopadvies
Publicatiedatum

Skikleding, wintersport-accessoires, helmen, maar ook materiaal als ski's, snowboards en bindingen kun je voordelig, en vaak met korting, kopen via onderstaande winkels:

Duijvenstein Wintersport
Heel veel korting in de Duijvenstein outlet:
70% korting op Atomic skikleding!
Tot 70% korting op wintersportkleding dames en heren in de outlet
Tot 50% korting op skikleding kinderen in de kids outlet.
En tot 40% korting op skibrillen.
Verder in de outlet tot 50% korting op ski's, snowboards, skischoenen, snowboardboots, skistokken, wintersport-accessoires, thermokleding, mutsen, skihandschoenen en bindingen.
Gratis verzending vanaf 75 euro.

Winter Geest
20% korting op alle ski-jassen
15% korting op alle skibroeken
Minimaal 10% korting op alle skibrillen en skihelmen
Meer dan 500 artikelen met hoge korting in de sale. Onder andere skikleding, snowboots, skibrillen, skihelmen, handschoenen, sjaals, mutsen en skisokken.
Gratis bezorgd vanaf 50 euro.
Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Bever wintersport
Deze bekende outdoorwinkel heeft een uitgebreide online wintersportshop met vooral wintersportkleding en wintersportaccessoires maar ook skischoenen, skihelmen, skibrillen, ski's en bindingen. Gratis verzonden (vanaf 30 euro). In hun Sale afdeling vind je veel artikelen met korting.

Plutosport Wintersport
Plutosport staat bekend om zijn zeer hoge kortingen. Hier koop je met veel korting onder andere wintersportkleding, snowboots, schaatsen en wintersportaccessoires.
Alle topmerken zijn in deze online megashop aanwezig.

Top Snowshop
Het is bij Top Snowshop wintersale met kortingen tot wel 60%
Hier kun je terecht voor skihelmen, skibrillen, protectors, skihandschoenen, vizieren en accessoires voor de wintersport.
Achteraf betalen mogelijk.

Brunotti
Deze grote producent van wintersportkleding geeft een interessante korting op de collectie van vorig jaar. Kijk onder Sale in de Shop.

Just Snowboard
Al het materiaal voor de snowboarder, vaak met een interessante korting.
Met de mogelijkheid achteraf te betalen. 

Decathlon wintersport
Hier vind je alles voor skieen en snowboarden. Niet alleen kleding, maar ook alle materialen en accessoires. Van de grote merken maar ook van goedkope budget-merken. Kijk onder het kopje Uitverkoop voor wintersportbenodigdheden met een extra hoge korting. Gratis bezorging vanaf 70 euro en de mogelijkheid achteraf te betalen.

Wehkamp wintersport
Wehkamp heeft voor de winter een uitgebreide wintersportshop ingericht met vooral veel wintersportkleding, maar ook helmen, brillen, snowboots, thermokleding, camera's, sleetjes en wintersportaccessoires. Achteraf betalen is mogelijk bij Wehkamp.

Otto wintersport
Bij Otto vind je alle soorten wintersportkleding met vaak hoge kortingen. Achteraf betalen is mogelijk.

Scapino
Hoge kortingen op de toch al zo goedkope skikleding van Mountain Peak. Je kunt achteraf betalen en de bestelling gratis in de winkel afhalen. Thuis laten bezorgen kost slechts 2 euro.

Chickies en Binkies
Chickies en Binkies is een specialist in wintersportkleding voor kinderen. Kijk onder het kopje Sale voor skikleding voor kinderen met een interessante korting. Gratis thuisbezorgd vanaf 25 euro.

Sunday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©