Elektrische apparaten achteraf betalen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Elektrische apparatuur, of dat nu een televisie, een wasmachine, een vaatwasser, een camcorder, een koelkast of een stereo-set is, is een behoorlijke uitgave. Daarom is het goed te weten dat er winkels zijn waar je achteraf per acceptgiro of via een regeling koop op afbetaling kunt betalen. Het is goed te weten dat je dus niets vooraf hoeft te betalen. Hieronder een overzicht van de beste winkels waar je elektrische apparatuur kunt kopen en achteraf kunt betalen.

Wehkamp
Wehkamp biedt alle apparatuur op het gebied van elektrische apparatuur. Een nieuwe televisie, een blu-ray speler, een koelkast, een wasmachine, audioapparatuur, ze hebben alles in overvloed. Duizenden modellen van alle merken tegen scherpe prijzen. Met goede regelingen om achteraf te betalen. Dit kan zonder meerkosten  per acceptgiro of op afbetaling. Dat laatste kost natuurlijk wel geld.

BCC
Bij BCC is betalen per acceptgiro niet mogelijk, maar je hebt wel de mogelijkheid het volledige bedrag tegen extra kosten af te lossen in 48 maandtermijnen.

Wednesday the 1st. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©