Beste bestelbus of auto huren

Of je nu gaat verhuizen, gekochte meubels moet ophalen of met een groep mensen op vakantie gaat. Soms heb je een grotere auto nodig. Bijvoorbeeld een personenbus, een bestelbus of zelfs een verhuiswagen. Dan kun je deze via onderstaande websites goedkoop huren.

Sixt
Bekende verhuurder van auto's. In Nederland, in Belgiƫ, maar ook in circa 100 andere landen! Of je nu een bestelauto, een vakantieauto of zomaar een luxe auto wil huren, bij Sixt kun je terecht. Voor een dag, een weekend of een langere periode. Alles kan! Tegen scherpe prijzen.

Europcar
Bij Europcar kun je alle soorten auto's huren. Van een luxe personenwagen tot een bestelauto, verhuisauto of zelfs een vrachtauto. Ook in het buitenland, en altijd tegen een scherpe prijs. Inclusief pechhulp in Europa. Europcar krijgt vijf sterren van de Bovag.

Busjehuren
Een personenbus, een bestelbus of een kleine verhuiswagen huur je goedkoop en kilometervrij bij Busjehuren. Je kunt deze busjes op 100 locaties in Nederland ophalen en afleveren (dat mag op verschillende adressen). Je kunt kostenloos annuleren en bent all-risk verzekerd. Busjehuren scoort een 8,7 op Trustpilot. 

Van Hire 1 300x250

Wednesday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©