Autoverzekeraars en verzekeringsvergelijkers

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een autoverzekering uitkiezen is altijd weer een belangrijk klusje. Het gaat immers om veel geld, en de verschillen in premie zijn groot. Daarom hier een overzicht van de beste verzekeraars en vergelijkingsites.

Vergelijkingsites autoverzekeringen

Populair bij het kiezen van een autoverzekering zijn de websites die alle autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Allereerst dus een overzicht van de beste vergelijkers. 

Premie nl
Premie.nl is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite van verzekeringen. Op Premie.nl kun je het aanbod van alle bekende verzekeringsmaatschappijen vergelijken, en vervolgens kun je direct online een passende verzekering afsluiten.

Netpolis
Veel Nederlanders betalen tot wel 50% teveel voor het verzekeren van hun auto. Bij Netpolis vergelijk je premies en voorwaarden van veel verschillende verzekeraars en bespaar je op de kosten van je autoverzekering.

Independer
Independer is de bekendste website om online autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. 120 verzekeringen worden met elkaar vergeleken. Al meer dan 225.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd.

 

Beste autoverzekeraars

Maar misschien wil je helemaal niet vergelijken, en gewoon weten wat een goede, betrouwbare, voordelige autoverzekering is.  Daarom hieronder goede populaire verzekeringsmaatschappijen waar je je auto veilig kunt verzekeren.

Inshared
Prijsvechter in verzekeringen. Inshared behoort altijd tot de aller goedkoopste verzekeringen. Dat geldt ook voor de Inshared autoverzekeringen.

Autoweek Verzekeringen
Bij het autotijdschrift Autoweek werken mensen die als geen ander weten wat autorijden is. De deskundigen stelden de ideale autoverzekering samen met mogelijkheden die geen andere verzekering biedt. Kijk op hun site voor al deze voordelen.

Centraal Beheer Achmea
De Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea biedt uitstekende dekking tegen een aantrekkelijke premie. U bepaalt zelf uw eigen risico. En u kiest voor de aanvullende dekkingen die bij u passen. De Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea is een flexibele verzekering met aanschafwaarderegeling van drie jaar en een uitstekende schadeherstelservice met vervangend vervoer.

OHRA
OHRA biedt een autoverzekering met hoog oplopende korting! Sluit u uw autoverzekering online af, dan krijgt u het eerste jaar sowieso 15% korting. Ook overstappers krijgen hoge kortingen,

Zij Rijdt Beter
Een goedkope autoverzekering, alleen voor vrouwen! Vrouwen rijden minder schade, en hoeven dus ook minder te betalen is het uitgangspunt van deze autoverzekering voor vrouwen.

Friday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©