Beste dakkoffers, skiboxen en dakdragers kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Ben je op zoek naar een goede dakdrager, dakkoffer of skibox tegen een zo'n laag mogelijke prijs? Dan kun je hier de beste online winkels op dit gebied vinden. Tevens vind je verderop de pagina de actuele dakdrager top 10.

Heuts
Heuts is een grote speciaalzaak met alles voor de auto. Ze leven de voordelige dakdragers van MAC en dakkoffers en skiboxen van Thule, Hapro en Junior.

Conrad
Conrad staat vooral bekend als elektronicawinkel maar dakdragers verkopen ze ook. Bij Conrad koop je de Thule dakkoffers met hoge korting. Heel interessant! Gratis thuisbezorgd.

Bol
Met meer dan 3.000 artikelen op het gebied van dakkoffers, skiboxen, dakdragers en benodigde accessoires is Bol.com de grootste aanbieder op dit gebied. Met gratis bezorging (boven de 20 euro, maar dat haal je met een dakkoffer altijd). Tip: Zoek met de zoekmachine op dakdrager.

AS Adventure
AS Adventure is een outdoorwinkel die alles op outdoor gebied levert. Daar vallen ook dakkoffers onder. AS Adventure verkoopt dakkoffers en skiboxen van Thule en Hapro. Alle dakkoffers worden gratis bezorgd in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittanniƫ.

Mijn Auto Onderdelen
Bij Mijn Auto Onderdelen koop je geen dakkoffers maar wel de dakdragers om de boxen mee op het dak van je auto te bevestigen. Met snelle levering.

 

Dakkoffer Top 10

Kijk hieronder voor de top 10 van meest verkochte dakkoffers van dit moment.

Friday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©