Beste boeken kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Koop je boeken online via internet. Kies uit een enorm aanbod aan boeken.

Bol
Bol.com is ooit als online boekwinkel in Nederland begonnen. tegenwoordig verkoopt Bol zo'n beetje alles, maar ze zijn nog steeds de grootste boekwinkel van Nederland. Met een enorm aanbod aan boeken, ook in andere talen, ebooks, studieboeken, luisterboeken en tweedehands boeken. Vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd

Proxis
Proxis is een enorme online boekhandel uit Belgiƫ. Omdat ze belgisch zijn kun je hier boeken onder de Nederlandse vaste boekenprijs kopen, ook vanuit Nederland. Veel bestsellers worden met 6% korting aangeboden. Via Proxispunten kun je sparen voor extra korting. Proxis heeft meer dan 60.000 boeken op voorraad. Voor 16:30 besteld, volgende dag in huis. Vanaf 30 euro worden de boeken gratis thuisbezorgd.

AKO
De webshop van de bekende AKO boekwinkels en kiosken. Met met meer dan 180.000 Nederlandse en Engelse boeken en ruim 2.000 tijdschriften. Gratis verzonden vanaf 10 euro. Je kunt ook de boeken zonder kosten ophalen bij een AKO of Bruna winkel.

Boekenwereld
De online webshop van VBK (Veen, Bosch en Keuning) bevat circa 150.000 boeken in alle soorten. Vanaf 25 euro zijn er geen verzendkosten.

Voordeelboeken Online
Bij Voordeelboeken Online koop je heel goedkoop boeken uit restpartijen en licht beschadigde boeken. Ideaal om goede boeken heel goedkoop te kopen.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©