Beste winkels om online boeken te kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Boeken zijn een product die je heel makkelijk op internet kunt kopen. Je hoeft een boek immers niet te passen of te voelen om de kwaliteit te beoordelen. Online zijn alle mogelijke boeken te vinden, daar kan geen boekwinkel tegenop. Hieronder de beste online boekwinkels.

Bol
De meest bekende online boekwinkel is zondermeer Bol.com. Hoewel ze tegenwoordig veel meer verkopen dan boeken alleen is de collectie boeken nog enorm. Meer dan 5,6 miljoen titels! Naast Nederlandse boeken ook boeken in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Turks. Ook luisterboeken, e-books en tweedehands boeken vind je hier volop. Verzending is gratis vanaf bestellingen van 20 euro. Retourneren is altijd gratis en je kunt bij Bol achteraf betalen.

Proxis
Nog zo'n enorme online boekhandel. Proxis heeft ruim 60.000 boeken in het assortiment en geeft online altijd 10% korting. Proxis is een Belgische winkel en hoeft zich daarom niet aan de (Nederlandse) vaste boekenprijs te houden. Hierdoor is Proxis altijd goedkoper dan de Nederlandse boekwinkels. Verzending is gratis vanaf 30 euro.

Boeken
Boeken.com is een enorme online boekhandel met meer dan 90.000 boeken op voorraad plus nog eens tienduizenden e-books. Bestellingen vanaf 20 euro en alle top 10 boeken worden gratis verzonden.

AKO
Bij AKO vind je meer dan 180.000 boeken en eBooks. Bij bestellingen boven de 10 euro worden de boeken gratis thuisbezorgd.

Studieboeken
Studieboeken koop je bij Studieboeken.nl, de grootste en goedkoopste studieboekenwinkel van Nederland. Met zowel nieuwe als tweedehands studieboeken. Met 5% studentenkorting op nieuwe studieboeken en tot 80% korting op tweedehands studieboeken.

eBook
eBook.nl is de grootste eBook winkel van Nederland. Ze willen alle Nederlandstalige boeken aanbieden. Vaak met korting. Kopen, downloaden en lezen maar.

 

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©