Bloemen online kopen

Iemand een bloemetje sturen om hem of haar te feliciteren. Wie doet dat af en toe niet. Het laten bezorgen van een mooi boeket bloemen is al zo oud als de weg naar Rome. Ver voor het internettijdperk kon dat bijvoorbeeld al via Fleurop waarbij je bij je plaatselijke bloemist een boeket bloemen bestelde waarna deze een bloemist in de plaats van de ontvanger de opdracht gaf om daar het boeket op te maken en te bezorgen.

Nu we internet hebben gaat dat nog veel makkelijker. Je bestelt via een website een mooi boeket en op de gewenste dag wordt deze op de gewenste locatie afgeleverd. In Nederland, in België, maar ook in het verre buitenland. Hieronder de beste online bloemisten.

Topbloemen
Door Vara Kassa als beste bloemenbezorgsite getest. Topbloemen hefet prachtige boeketten voor iedere gelegenheid, en kan indien er voor 14:00 uur besteld wordt nog dezelfde dag bezorgen! Met 7 dagen vers garantie en de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Bloemen Specialist
De Bloemen Specialist is een onderdeel van Fleurtiek. Hier bestel je alle soorten boeketten waaronder ook rouwbloemen en bloementaarten (taarten van bloemen die je niet kunt eten). Bezorgen kan in heel Nederland voor 7,95 euro, ook in ziekenhuizen, hotels e.d. Voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd!

Brievenbus bloemen
Ook bloemen kunnen door de brievenbus worden bezorgd. BrievenbusBloemen is hierin gespecialiseerd. De ontvanger hoeft voor het ontvangen van brievenbus bloemen dus niet thuis te zijn. Er wordt een wenskaartje naar keuze bijgesloten. Kijk op de website voor meer informatie.

123Bloemen
Prachtige boeketten, in heel Nederland bezorgd. Mooi en vers, met 7 dagen vaasgarantie! Op de website kun je makkelijk een geschikt boeket vinden door te zoeken op kleur, of via een soort boeket zoals romantische boeketten, rouwbloemen, rozenboeketten, gerberaboeketten en meer.

Verstuur Een Bloemetje
Verstuur Een Bloemetje is de voordeligste online bloemist van de Benelux. Vanaf 9,99 euro heb je al een mooi boeket. Je kunt een keuze maken uit standaard bloemstukken en boeketten maar ook een boeket zelf samenstellen. Knuffels, ballonnen en vazen kunnen worden meebezorgd. Bezorging in Nederland en België.

BloemenNet
Bloemen.net bezorgt door het hele land boeketten en bloemstukken die vers dooe professionele bloembinders zijn samengesteld. Bij Bloemen.net kun je leuke extra's aan een boeket laten toevoegen zoals een knuffel, een ballon, parfum, chocolade of een fles wijn.

 

Bloemen bezorgen?

 

Frederiques Choice
Kwaliteitsmerk voor het online bestellen en laten bezorgen van bloemen, met luxe verzending en kwaliteitsgarantie. Bezorging in o.a. Nederland. België en Duitsland. Bestellingen kunnen al een jaar van tevoren worden opgegeven. Ideaal voor bedrijven en voor verjaardagen.

 

Monday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©