Geef een ervaring cadeau

Een cadeau kan tastbaar zijn, bijvoorbeeld een flesje parfum, een bos bloemen of een mooie ketting, maar je kunt ook iemand iets cadeau doen dat minder tastbaar is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een romantisch etentje, samen een dagje naar de sauna of een overnachting op een bijzondere locatie. Maar ook een workshop bonbons maken, parachutespringen of een racecursus vallen onder dit soort ervaringen. Ervaringen die iemand niet meer vergeet. Hieronder staan de beste sites die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van ervaringen.

Belevenissen
Belevenissen.nl is de meest bekende aanbieder van dit soort ervaringen. Ze hebben werkelijk alles op dit gebied. Avontuur (bijv. paragliding, een vliegtuig besturen, indoor skydiven, helicoptervlucht), Romantiek (overnachten of dineren op een romantische locatie, een avondcruise, een sauna arrangement), Sportief (Blokarten, Ferrari rijden, paaldansen, flyboarden, een sledehondtocht), maar ook Shop Till You Drop (shoppen en high tea tot je er bij neervalt). En nog honderden andere leuke ervaringen. Bekijk hun site voor het volledige aanbod.

GiftFor2
GiftFor2 biedt de ervaring aan in een luxe geschenkverpakking met een cadeaukaart. Zoals de naam al aangeeft gaat het bij GiftFor2 om cadeaus voor 2 personen. Veelal zijn dit romantische cadeaus zoals een luxe diner of lunch, een bijzondere overnachting, een high tea, saunabezoek of een romantisch uitje voor 2 personen.

Bongo
Bongo biedt meer dan 1.000 uitstapjes, belevenissen. Het grote voordeel van Bongo is dat de ontvanger van het cadeau een belevenisbon krijgt waarbij hij zelf een arrangement kan kiezen uit een bepaald thema. De gever verzint dus het thema (er zijn circa 50 thema's beschikbaar) en de ontvanger kiest het preciese cadeau. Er kan ondermeer gekozen worden uit overnachtingen, weekendjes weg, wellness arangementen, citytrips, maar ook uit belevenissen als ballonvaren, autoracen, parachutespringen en honderden andere avonturen.

Tuesday the 25th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©