Beste winkel voor een fotoboek

Fotoboeken zijn een prachtige herinnering. Voor een bruiloft, een vakantie, maar ook voor je mooiste foto's van alle dag. Een fotoboek professioneel laten drukken en inbinden is namelijk helemaal niet duur meer. Voor een paar euro heb je al een klein formaat fotoboek. Kijk hieronder bij de beste leveranciers van fotoboeken voor alle prijzen en mogelijkheden. Want natuurlijk moet je je fotoboek wel laten printen door een bedrijf dat topkwaliteit levert.

Al deze aanbieders printen met speciale printers van hoge kwaliteit uw foto's af op kwalitatief uitstekend fotopapier. Ze stellen gratis software veschikbaar waarmee u op uw computer, tablet of telefoon albums helemaal maar eigen smaak kunt vullen met uw eigen foto's en teksten.

Fotofabriek
Winnaar van de fotoalbum test van Tros Radar. Niet alleen de beste van de geteste fotoalbum-diensten, maar ook de goedkoopste. De Fotofabriek biedt een zeer goede  prijs kwaliteit verhouding.

Pixum
Bij Pixum kun je liggende, staande en vierkante fotoboeken maken in veel verschillende formaten. Je hebt daarbij een keuze uit vijf papiersoorten en diverse soorten kaften en bindingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zachte of harde kaft (die ook van foto's en teksten kunnen worden voorzien) en je kunt kiezen tussen een lijmbinding, een klembinding of een schroefbinding. De gratis ontwerpsoftware werkt op Windows, OS X en Linux. De prijzen beginnen bij 9.95 euro (26 pagina's).

Albelli
In Nederland is Albelli de marktleider in fotoboeken. Ook Albelli levert ze staand, liggend en vierkant. Als fotmaat kun je kiezen voor S M, L, XL of het pocketformaat. Alle fotoboeken worden professioneel ingebonden en gedrukt op kwaliteitspapier. De gratis software werkt heel makkelijk en kent vele thema's templates). Albelli heeft vaak acties.

Photobox
Heel veel keuze uit verschillende fotoboeken. Van kleine fotoboekjes (vanaf 7 euro) tot heel mooie premium fotoboeken in A4 formaat met harde kaft. Photobox biedt een goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Webprint
Al vanaf 3,71 euro heb je hier een fotoboek! Geprint op topkwaliteit Fuji Supreme 350 grams fotopapier, mat of glans mogelijk. Keuze uit vele formaten en vormen. Je kunt via de gratis software je het fotoalbum helemaal naar eigen smaak indelen, maar ook gebruik maken van standaard templates.

MyPhotoFun
Voordelige fotoboeken van prima kwaliteit. Voor 3.95 euro heb je al een fotoboekje met een spiraalbinding. Een fotoboek met harde omslag (met een eigen foto) heb je al voor 12.95 euro. Je kunt je eigen fotoboek samenstellen met de gratis software, maar dit ook zonder meerkosten door een specialist laten doen.

Hema
Samen met Albelli het Best Getest door de Consumentenbond (september 2015). HEMA biedt fotoboeken in veel verschillende formaten. Je kunt ze thuis laten sturen of ze gratis afhalen bij een HEMA-filiaal.

Blokker
Zelfs bij Blokker kun je tegenwoordig online terecht voor een persoonlijk fotoalbum met je eigen foto's en teksten. Je kunt kiezen tussen een harde en zachte kaft en voor echt fotopapier.

Wednesday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©