Beste netwerk apparatuur kopen

Wil je een router, een access point, een WiFi-versterker of andere netwerk-apparatuur kopen? Hier vind je alle informatie voor het maken van de beste keuze en het kopen van deze apparatuur tegen de laagste prijs. Met de beste winkels, een keuzehulp, de best geteste routers en een router top 10.

 

De beste winkels voor netwerk apparatuur

Links op deze pagina vind je de beste computerwinkels. Hier kun je alle netwerk apparatuur voor thuis vinden. Van netwerkkabels tot een NAS-systeem, van een router tot een netwerkprinter, van een WiFi-versterker tot een netwerkkaart.

Hieronder noemen we enkele van deze winkels met een extra groot aanbod aan apparatuur voor je netwerk thuis.

Bol
Voor een router, een wifi-versterker, een IP camera, een netwerkkaart, een mediaplayer, een NAS, een WiF-adapter of een ander component van een netwerk kun je uitstekend bij Bol.com terecht. Lage prijzen, heel veel keuze (meer dan 11.000 netwerk producten!), gratis bezorging (vanaf 20 euro) en de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Coolblue
Bij Coolblue vind je een afdeling Printers & Netwerk waarin je alles kunt vinden voor je netwerk thuis of op kantoor. Coolblue geeft enorm veel informatie over alle producten en durft ook nadelen te noemen. Alles in de ze online winkel wordt gratis thuisbezorgd. Dat kan 7 dagen per week.

Media Markt
Natuurlijk kun je ook bij Media Markt terecht voor al je netwerk benodigdheden voor thuis. Me de bekende lage Media Markt prijzen en meestal gratis bezorging.

Netwerk apparatuur voor bedrijven
Bedrijven hebben vaak wat zwaardere netwerk-apparatuur nodig, geschikt voor veel meer gebruikers. Hier vind je de beste winkels voor netwerkapparatuur voor bedrijven.

 

Best geteste routers

Op zoek naar een router? Kijk dan eens bij de best geteste routers. Hier vind je een overzicht van de routers die onder andere door Hardware.info, het Routercenter en de Consumentenbond als beste router of beste koop zijn getest.

 

Top 10 routers

Of kijk hieronder naar de 10 meest populaire routers van dit moment (bron: Bol.com). Je kunt via het zoekveld ook andere netwerkapparatuur vinden.

Wednesday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©