Beste NAS Kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een NAS-systeem is ideaal om bestanden te delen via je lokale netwerk en eventueel ook via internet (via je eigen cloud). Handig voor bedrijven en werkgroepen, maar ook voor thuis om je muziek en films centraal op te slaan en te streamen naar computers, tablets en smartphones. Hier alle informatie voor het kopen van de beste NAS tegen de laagste prijs zoals de goedkoopste en beste winkels, een NAS Keuzehulp en de NAS Top 10.

Beste winkels om een NAS systeem te kopen

NAScenter
In het NAScenter van Coolblue zijn de NAS systemen van alle goede merken te vinden. Onder andere van Qnap, Western Digital, Apple, Asustor, Netgear, Synology, Seagate, ZyXEl en Lima. Scherpe prijzen, veel keuze, veel informatie en gratis thuisbezorgd.

Bol computers
In de computerwinkel van Bol.com (afdeling Dataopslag) vind je meer dan 160 verschillende NAS-systemen, maar ook alle mogelijke harde schijven om daar in te bouwen. Nergens in Nederland heb je zo veel keuze als hier. Ook hier gratis bezorging.

Beste computerwinkels
Dit zijn de beste computerwinkels waar je tegen de laagste prijzen een ruime keuze aan NAS systemen hebt.

 

NAS Keuzehulp

Met de NAS Keuzehulp van het NAScenter kun je snel en makkelijk de voor jou persoonlijk beste NAS vinden. Vink je wensen en eisen aan en de NAS Keuzehulp vertelt je welke NAS systemen voor jou geschikt zijn. Van iedere NAS vind je tevens reviews, tests, gebruikerservaringen en natuurlijk specificaties en prijzen.

 

NAS Top 10

Welke NAS systemen worden momenteel het meest verkocht? Hieronder vind je de NAS Top 10. Je kunt nog verder doorbladeren voor nog veel meer goede NAS systemen.

Wednesday the 19th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©