Tweedehands computers kopen (refurbished)

Op zoek naar een gebruikte laptop of een andere tweedehands computer? Hieronder staan de beste online aanbieders van gebruikte maar helemaal opgeknapte (refurbished) computerapparatuur.

ReMarkt
Topper op het gebied van refurbished computers, laptops, monitoren en onderdelen. Gebruikte laptops en PC's koop je hier echt heel goedkoop. Netjes schoongemaakt en gecontroleerd, en eventueel van nieuwe onderdelen voorzien. Betrouwbaar adres voor echt goede gebruikte computers en laptops.

UsedPC4Sale
Koop bij deze groothandel voordelig gebruikte en opgeknapte (refurbished) computers, laptops, monitoren, printers en andere randapparatuur en onderdelen. Met minimaal 90 dagen garantie, laagste prijs garantie en 14 dagen niet goed is geld terug garantie. Levering in Nederland en Belgiƫ.

Laptops4All
Laptops4All is een specialist in gebruikte computers. Niet alleen laptops, maar ook tweedehands desktop-computers, Apple-computers, monitoren en tablets. Allemaal A-merken en netjes nagekeken en opgeknapt (refurbished).

Leapp
Op zoek naar een goedkope Macbook of iMac of andere Apple computer? Kijk dan bij Leapp, een heel grote aanbieder van refurbished Apple apparatuur. Ook voor een refurbished iPhone of iPad. Alles met 24 maanden garantie. Deze wordt gratis thuisbezorgd. En ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Forza Refurbished
Nog een grote aanbieder van refurbished Apple hardware. Hier kun je met 2 jaar garantie een refurbished Macbook. iPhone of iPad kopen.

Tuesday the 7th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©