Computer achteraf betalen

Computers, laptops, tablets en andere computerapparatuur kopen en achteraf betalen? Dat kan bij verschillende online winkels. Het gaat daarbij vooral om online warenhuizen waar je een breed scala aan producten kunt kopen, waaronder ook veel computerapparatuur. Hieronder een overzicht:

Niet iedereen wil de meubels die hij of zij via internet koopt vooraf betalen. Gelukkig zijn er diverse grote aanbieders van meubels waarbij betaling per acceptgirokaart of een andere manier van achteraf betalen mogelijk is. Hieronder een overzicht.

Bol computers
Met meer dan 90.000 producten beschikt Bol.com over één van de grootste computerwinkels van Nederland. Met gratis levering (vanaf 20 euro), en je hebt tot 2 weken na aflevering de tijd om te betalen.

Media Markt
Koop online bij Media Markt en je kunt op rekening kopen (2 weken via Klarna). Ook kopen op afbetaling is online bij Media Markt mogelijk.

Wehkamp
Wehkamp heeft een enorm assortiment computers. Laptops, desktops, tablets en een geweldige collectie randapparatuur. Betalen kan zonder meerkosten achteraf (2 weken) of tegen extra kosten op afbetaling. De bezorging is gratis (vanaf 20 euro).

Yorcom
Ook de populaire computerwinkel Torco biedt online de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dat gaat via de digitale acceptgiro van Klarna. De betaaltermijn is twee weken.

Wohi computers
Bij Wohi koop je alles voor de computer, en natuurlijk de computers zelf (desktops, laptops en Apple) tegen een scherpe prijs. Kopen op rekening kan met Afterpay.

YourMacStore
Apple computers achteraf betalen kan bij YouMacStore. Dit gebeurt via een Afterpay factuur. De betaaltermijn is dan 14 dagen. 

 

Thursday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©