Beste computer kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Hier vind je alle informatie voor het kopen van een computer (desktop of laptop). Met de Computer Top 10, een Computer Keuzehulp, de goedkoopste winkels om een computer te kopen en best geteste computers.

De beste winkels om goedkoop een goede computer te kopen

Bij welke winkels kun je goedkoop online een computer kopen? Wij hebben hier een overzicht gemaakt van beste online computerwinkels.

Paradigit
Paradigit is bekend door hun vele computerwinkels, maar je kunt er beter online kopen. Bestellingen boven de 25 euro (zoals computers) worden namelijk zonder verzendkosten thuisgebracht. Paradigit levert alles op computergebied voor consumenten en bedrijven tegen lage prijzen.

Computerstore (CoolBlue)
De Computerstore is de computerwinkel van CoolBlue. Hier koop je computers, laptops, monitoren, onderdelen, software, randapparatuur en accessoires van de bekende merken tegen lage prijzen. Alles wordt razendsnel gratis thuisbezorgd. Voor 23:59 besteld is de volgende dag al in huis!

Bol
Wil je een computer kopen? Dan kun je ook prima bij Bol.com terecht. Meer dan 800 laptops, meer dan 250 desktops, ruim 400 tablets, duizenden verschillende accessoires en randapparatuur. Bij Bol.com heb je enorm veel keuze. Alles gratis thuisbezorgd (boven de 20 euro) en met de mogelijkheid via acceptgiro te betalen.

Wehkamp computers
Ook Wehkamp heeft een onverwacht grote online computerwinkel. Je koopt er alle PC's en laptops, maar ook netwerkapparatuur, tablets, ereaders, software en randapparatuur als printers, monitoren en opslagmedia. Bij Wehkamp kun je alles achteraf betalen en zelfs op afbetaling kopen. De bezorging is gratis (vanaf 20 euro).

Media Markt
Alle populaire computerapparatuur is hier online te koop en wordt zonder bezorgkosten thuis afgeleverd.

BCC
Nog zo'n gigant in computers voor thuisgebruik. Ook hier worden alle computers en andere apparaten gratis thuisbezorgd.

Yorcom
Alles op het gebied van computers en randapparatuur. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis thuisbezorgd.

Medion
Het Duitse Medion staat bekend om zijn computers van goede kwaliteit tegen lage prijzen. Zo zijn ze bijvoorbeeld de fabrikant van de "Aldi-PC's". In de Medionshop vind je hun volledige assortiment. Computers, laptops, tablets, maar ook andere apparatuur zoals televisies, huishoudelijke apparatuur, telefoons, videocamera's, audiospelers en accessoires.

In de kolom aan de linkerkant van deze pagina vind je nog veel meer goede online winkels om een computer te kopen.

 

Top 10 beste desktop computers

Wat zijn op dit moment de beste en meest populaire desktop computers? Hieronder de desktop computer top 10:

Klik op de computer voor meer informatie of gebruik het zoekveld om zelf gericht een computer te zoeken.

Computer Keuzehulp

Welke computer past het best bij jou? De Computerstore heeft een Computer Keuzehulp gemaakt waarmee je dat makkelijk kunt uitvinden. Geef op waarvoor je je computer wilt gebruiken en aan welke eisen en specifcaties je computer moet voldoen en je krijgt een overzicht van de computers die hieraan voldoen. Zo kun je snel en makkelijk de geschikte computers tegen de laagste prijs selecteren.

Bovendien geeft de Computer Keuzehulp heel veel informatie. Niet alleen specificaties en prijzen, maar ook testen, reviews, gebruikerservaringen, voordelen en nadelen van iedere computer.

Beste computers uit de test

De experts van Coolblue testen alle nieuwe modellen computers die ze verkopen eerst uit. Aan de hand van deze tests hebben een ze een aantal computers als Coolblue's Keuze aangemerkt. Dit zijn de beste computers (beste koop) voor bepaalde toepassingen en gebruikers. Hieronder vind je deze als beste computers uitgeroepen PC's.

Zie ook

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©