Beste lenzen online kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Lenzen koop je tegenwoordig goedkoop online. Hier een overzicht van de beste winkels om online lenzen te kopen. Alle lenzen zijn van hoge kwaliteit, veelal van de grote bekende lenzenmerken, en worden veel voordeliger aangeboden dan bij de opticien.

Mister Spex (voorheen Lensstore)
De Lensstore is overgenomen door de grootste online opticien van Europa, het Duitse Mr Spex. Samen bieden ze een groot assortiment lenzen aan tegen bodemprijzen. Alles wordt gratis thuisbezorgd.

123Lens
123Lens werkt met alleen met gerenommeerde fabrikanten en is tot wel 50% goedkoper dan bij een traditionele opticien. Geaccepteerd door bijna alle zorgverzekeraars, biedt 123Lens ook een eigen merk aan. Als Winnaar Thuiswinkel Award 2012 staat 123Lens voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gratis bezorgd in heel Nederland.

Lenson
Ook bij Lenson kun je alle gangbare contactlenzen goedkoop kopen. Met laagste prijs garantie. Bij bestellingen boven de 69 euro worden gratis verzonden.

LowLens
Niet alleen de contactlenzen van A-merken als Acuvue, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson Vision etc. zijn hier tegen zeer scherpe prijzen te bestellen, maar ook de huismerklenzen van de meeste optiekketens en opticiens. 

Contactlenzen Optica
Contactlenzen Optica is een voordelige aanbieder van contactlenzen. Ze hebben een groot assortiment. Moederbedrijf Alensa bezit vele optieken in Europa.

DrogisterijNet
DrogisterijNet is de grootste online drogist van Nederland. In hun assortiment vind je ook contactlenzen en verzorgingsproducten voor lenzen in alle soorten. Met gratis verzending (vanaf 20 euro).

Wednesday the 19th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©