Online apotheken en drogisterijen

Via internet kun je voordelig en gemakkelijk alle soorten drogisterij-artikelen kopen. Of je nu parfums zoekt, verzorgingsproducten, geneesmiddelen, afslankmiddelen of andere drogisterij-producten, bij onderstaande winkels kun je terecht. 

Koopjesdrogisterij
De Koopjesdrogisterij is niet alleen heel voordelig maar ook één van de grootste online drogisterijen van Nederland. Ze leveren meer dan 70.000 verschillende artikelen! Met iedere week aanbiedingen, snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Drogisterij Net
Zoals de naam al aangeeft is dit een drogisterij, maar dan wel een drogisterij die ook heel veel geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten verkoopt. Drogisterij Net is een zeer complete online drogisterij. Lage prijzen. Boven de 20 euro geen verzendkosten.

The Body Shop
The Body Shop verkoopt alleen producten van eigen merk. Het betreft produkten voor gezichtsverzorging haarverzorging, lichaamsverzorging, make-up en geuren van hoge kwaliteit die door de natuur geïnspireerd en op ethische en duurzame wijze geproduceerd zijn. Via hun webshop is het volledige (bijzonder grote) assortiment van The Body Shop online te bestellen.

Bol Drogisterij
Bol.com verkoopt samen met enkele gespecialiseerde partners meer dan 25.000 drogisterij-produkten via deze gespecialiseerde online drogist. Geuren zijn hierbij niet eens meegeteld. Bij de Bol Drogisterij kun je terecht voor alles rond haarverzorging, gezichtsverzorging, mondverzorging, scheren en ontharen, babyverzorging en veel meer. Gratis verzending vanaf 20 euro.

Superwinkel
Een online budget-drogisterij. De laatste jaren winnaar van de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards. Dat geeft wel aan hoe tevreden de klanten zijn. Supergoedkoop en een mooi assortiment. Wel verzendkosten, maar door de lage prijzen ben je toch heel goedkoop uit! De Superwinkel levert heel goedkoop parfums, verzorgingsproducten, make-up, sieraden en speelgoed.

Viata
Viata is een online apotheek. Hier koop je voordelig 25000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Heel snelle levering en goede mogelijkheden om online advies op te vragen. Zo kun je de apotheker persoonlijk vragen stellen. Altijd korting!

Drogistplein
Met 60.000 producten is Drogistplein één van de allergrootste online drogisterijen. Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit heeft Drogistplein in het assortiment. Boven de 25 euro wordt alles gratis thuisbezorgd.

De Online Drogist
Alle drogisterij-artikelen die je maar kunt voorstellen plus ruim 850 geneesmiddelen en bijna 6.000 gezondheidsproducten. De Online Drogist is een internet-gigant op het gebied van drogisterij en apotheek producten. Gratis verzenden boven de 20 euro!

Dokter Online
Dokter Online is een echte internet apotheek genoemd. Hier koop je geneesmiddelen, medicijnen en hulpmiddelen. Ook die waarvoor een recept nodig is. Na goedkeuring schrijft een aangesloten arts in dat geval een recept uit voor het medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens via de post thuis wordt afgeleverd. Veel artikelen worden zonder verzendkosten geleverd.

ICI Paris XL
Populaire online drogisterij en parfumerie. ICI Paris XL levert parfums, verzorgingsproducten, make-up. en zonneprducten tegen aantrekkelijke prijzen en goede condities. Zo is levering en retour gratis en ontvang je gratis proefjes bij iedere bestelling die je doet.

Wehkamp drogisterij
Ook Wehkamp heeft een grote online drogisterij. Hier koop je alle verzorgingsproducten, geuren, make-up. gezondheidsproducten, voedingssupplementen, middelen die helpen om af te vallen en andere drogisterij producten.Veel keuze, lage prijzen. Boven de 20 euro gratis bezorging, daaronder lage verzendkosten. Achteraf betalen is mogelijk. 

Wohi mooi & gezond
Wohi is een online warenhuis dat er om bekend staat producten van A-merken goedkoop aan te bieden. Ze hebben ook een grote online drogisteij (mooi & gezond) waarin je ondermeer verzorgingsproducten, gezondheidsproducten, geuren, beautyproducten en babyproducten kunt vinden. Je kunt achteraf betalen.

Nice Beauty
Nice Beauty levert een enorme collectie beauty producten en verzorgingsproducten tegen scherpe prijzen. Met 10.000 artikelen van ruim 230 merken is het van oorsprong Deense Nice Beauty één van de grootste winkels in verzorging en beauty van Europa. Boven 65 euro is de verzending gratis.

PerfectHealth
Koop bij deze online apotheek voordelig voedingssupplementen, vitamines en gezondheidsproducten. Gratis bezorgd. Achteraf betalen mogelijk.

Zie ook

Tuesday the 25th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©