Beste middelen tegen luizen kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een hoofdluis bij jezelf of bij je kinderen is altijd schrikken. Ook al heb je er op zich geen last van toch wil je snel van de luis af. Gelukkig zijn er goede middelen tegen luizen te koop, die de hoofdluis vrijwel onmiddelijk doden. Altijd handig om in huis te hebben!

 

Luizen bestrijden

Hoofdluizen bestrijden gaat ondermeer via Loxazol. Dat is een crèmespoeling die luizen en neten in een behandeling van 10 minuten doodt. Dit luizenmiddel wordt niet alleen gebruikt om bestaande luizen te bestrijden maar kan ook bescherming worden gebruikt. Bijvoorbeeld als jij of je kinderen een school bezoekt waar hoofdluis heerst.

Luizencape

De bekende luizencape is een andere vaak gebruikte bescherming tegen hoofdluizen. De luizencape is een nylon hoes die eenvoudig over een jas kan worden aangebracht en wordt gesloten. Als de jas dan aan de kapstok hangt kunnen de luizen van andere jassen niet overspringen op jouw jas. Maar ook op de luizencape hebben de luizen geen grip danzij het gladde materiaal.

Luizenshampoo

Een derde manier om besmetting van luizen en neten tegen te gaan is via een speciale luizenshampoo. Millium luizenshampoo doodt bovendien hoofdluis die al in het haar aanwezig is.

Deze en meer goede middelen tegen luizen zijn goedkoop te koop via de apotheek van Koopknaller. Daar vind je bovendien veel meer informatie over deze middelen tegen hoofdluis en andere middelen om luizen te bestrijden.

Wednesday the 19th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©