Elektrische sigaretten. De beste winkels.

Hoofdcategorie: Koopadvies

Elektrisch roken (of beter gezegd, elektrisch dampen) is een gezonder alternatief voor gewoon roken. Elektrische sigaretten hebben geen teer en je kunt ze ook zonder nicotine krijgen. Je valt met een elektrische sigaret je omgeving niet lastig (de e-sigaret valt ook niet onder het rookverbod) en het is veel goedkoper. Op elektrische sigaretten zit namelijk geen tabak-accijns.

Hieronder de beste winkels om elektronische sigaretten te kopen.

E-Smoking
Elektrische sigaretten met alle smaken (tabak, menthol, koffie, vanille en chocolade), met en zonder nicotine. Deze worden binnen 1 dag in Nederland en Belgiƫ gratis thuisbezorgd.

Premium Smoking
Premiumsmoking biedt een ruime keuze uit elektronische sigaretten en navullingen van A-merken. De vloeistoffen (liquids) zijn verkrijgbaar in 45 smaken en 4 nicotinesterktes. Vanaf 50 euro is er gratis verzending.

Smoke Smarter
Smoke Smarter verkoopt de elektronische sigaretten van onder andere Joyetech, iSmoka, Kangertech en Justfog. Er zijn veel soorten e-sigaretten en vele smaken te koop. Vanaf 40 euro gratis verzending en de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan deskundige medewerkers.

E-rookshop
Alles voor elektrisch roken. Producten van o.a. Flavourtec, Joyetech, Innokin, Kanger, Super Juice, Tasty en Vision.

Wednesday the 19th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©