Beste hulpmiddelen voor ouderen kopen

Ouderen (senioren) hebben soms speciale hulpmiddelen nodig. Een rollator, een scootmobile of hulpmiddelen voor toiletbezoek, douchen, eten of andere dagelijkse handelingen. Bij onderstaande winkels kun je al deze hulpmiddelen vinden en goedkoop aanschaffen.

Comfortland
Comfortland biedt een zeer uiteenlopend assortiment hulpmiddelen voor ouderen tegen scherpe prijzen. Hulpmiddelen om je te verplaatsen, te eten, te wassen, te lopen en veel meer. Het assortiment bij Comfortland is bijzonder groot en breed en de prijzen zijn er laag. Neem hier vooral een kijkje als je hulpmiddelen voor ouderen zoekt. Met mogelijkheid tot achteraf betalen en gratis retourneren.

Hulpmiddel Wereld
Nog een grote online winkel met hulpmiddelen voor senioren. Met snelle levering, geld terug garantie, de mogelijkheid om achteraf te betalen en gratis verzending boven de 50 euro. Op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen is hier alles te vinden. Of je nu een looprek, scootmobiel, bedleestafel, bedhek,  keukenhulpmiddelen, douchestoel, toiletverhoger, wandbeugel, wandelstok, bloeddrukmeter, aantrekhulp of een ander hulpmiddel zoekt.

Wellsana
Wellsana is de online zorgwinkel voor ouderen. Hier vind je alle soorten hulpmiddelen die senioren en hulpbehoevenden het leven makkelijker en plezieriger maken. Van gezondheidsschoenen tot speciale cosmetica. Incontinentie-materialen, voedingssupplementen, massage-apparatuur, medische meetapparatuur, badkamerhulpmiddelen, instaphulpmiddelen, leesloepen, hoorversterkers, warmtetherapie, .... noem maar op. Alles voor ouderen! Betalen in termijnen of met acceptgiro is mogelijk.

 

Comfortland

Zie ook:

 

Thursday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©