Beste e-reader kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Steeds meer mensen lezen geen gewone boeken meer maar ebooks op een e-reader. Hieronder de beste winkels om een ebook reader te kopen, een r-reader keuzehulp en de top 10 van e-readers.

Beste winkels om een e-reader te kopen

Ereader Store
De Ereader Store is een gespecialiseerde e-reader winkel van Coolblue. Hier vind je de e-readers van Kobo, Autovision en Icarus plus heel veel accessoires. Alles wordt binnen een dag gratis thuisbezorgd. Deze site geeft ook heel veel informatie (waaronder reviews en gebruikerservaringen) met betrekking tot deze ebook readers.

Bol.com Elektronica
In zijn elektronicawinkel verkoopt Bol.com samen met gespecialiseerde partners tientallen verschillende e-readers van o.a. Kobo, Icarus, Onyx Boox, Pocketbook, Sony, Tolino, Autovision en vele andere merken. Gratis thuisbezorgd met de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Media Markt
Media Markt verkoopt via zijn webshop e-readers van Kindle, Kobo. Pocketbook, Autovision en Icarus. Deze worden gratis thuisbezorgd.

Conrad
Conrad verkoopt online e-readers van Kobo, Pocketbook en Tolino. Je kunt achteraf betalen.

BCC
BCC verkoopt alleen de Kobo ebook readers. Te bestellen in de webshop, bezorgd zonder verzendkosten.

Top 10 e-readers

Dit zijn de meest populaire e-readers van dit moment (bron: Bol.com):

 

E-reader Keuzehulp

Ben je op zoek naar een goede e-reader? Gebruik dan de E-reader Keuzehulp van de Ereaderstore. Deze Keuzehulp wijst je de weg naar de e-readers die aan jouw wensen en eisen voldoen. Ook lees je er reviews, tests en gebruikerservaringen. Alle informatie voor bij het kopen van de beste e-reader tegen de laagste prijs.

 

Zie ook:

Saturday the 17th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©