Beste multicooker kopen

Met een multicooker kun je heel wat meer dan alleen rijst koken. Je kunt er mee bakken, stomen, gezond frituren, slowcooken, het is allemaal mogelijk. En dankzij voorgeprogrammeerde programma's gaat dit vaak heel makkelijk. Hieronder de beste winkels om een multicooker te kopen en de multicooker top 10.

De beste winkels voor een multicooker

Bol multicookers
Ruim 80 multicookers van alle merken. Van heel goedkoop tot heel uitgebreid. Met minder dan vijf programma's, maar ook met meer dan 50 programma's! Gratis verzonden.

FonQ multicookers
Ook FonQ heeft een groot assortiment multicookers van alle bekende merken. Aantrekkelijke prijzen en gratis thuisbezorgd.

Keukenmachineshop (Coolblue)
In de Keukenmachineshop van Coolblue worden de multicookers van Tefal, Pressure King Pro, Moulinex, DeLonghi, KitchenAid, en Bosch voordelig aangeboden. Gratis binnen een dag bezorgd.

Media Markt
Media Markt verkoopt multicookers van Tefal, De Longhi, Bosch, Kenwood, Russell Hobbs, Pressure King en Princess. Gratis verzending.

 

Multicooker Top 10

Hieronder de 10 meest popuaire multicookers van dit moment. Je kunt nog verder doorbladeren voor meer goede multicookers.

Monday the 16th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©