Beste wasmachine kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Wees slim en koop deze via internet. Dat is veel goedkoper dan bij de lokale elektronicaboer.Hier alle informatie voor bij het kopen van een goede wasmachine tegen de laagste prijs zoals de goedkoopste winkels, de wasmachine top 10 en wasmachine keuzehulp en de best geteste wasmachines.

Links op deze pagina staan de beste elektronicawinkels

Al deze winkels verkopen wasmachines van de beste merken met hoge kortingen met uitstekende leveringsvoorwaarden zoals weinig of geen verzendkosten. Kijk bij deze beste elektronicawinkels als je een nieuwe wasmachine van hoge kwaliteit tegen een lage prijs zoekt.

Speciaalzaken met wasmachines en wasdrogers

Daarnaast zijn er online speciaalzaken gespecialiseerd in wasmachines. Met een groot aanbod aan wasmachines met vaak hoge kortingen. De beste winkel(s) op dit gebied vind je hieronder:

WasmachineStore
Wasmachines en wasdrogers van topmerken tegen heel scherpe prijzen koop je in deze speciaalzaak van Coolblue. Alles gratis thuisbezorgd! Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag al in huis!

AO
AO is een specialist in huishoudelijke apparatuur. In deze grote webshop zijn honderden wasmachines en wasdrogers te vinden van Bosch, AEG, Siemens, Samsung, Zanussi, Whirlpool en vele andere merken. Hoge kortingen, gratis levering, mogelijkheid tot achteraf betalen en heel veel service.

Bol.com wasmachines
Geen specialist, maar wel honderden wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties. Gratis thuisbezorgd, achteraf betalen en 30 dagen bedenktijd. En niet in de laatste plaats, veel interessante kortingen!

Wehkamp wasmachines
Ook Wehkamp is geen specialist, maar wel één van de grootste online verkopers van wasmachines in Nederland. In de Wehkamp wasmachine-winkel vind je meer dan 100 wasmachines, meestal met een flinke korting. Je kunt bij Wehkamp terecht voor wasmachines van onder andere AEG, Beko, Bosch, Indesit, LG, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Achteraf betalen is mogelijk. Ook in termijnen. Gratis thuisbezorgd.

 

Wasmachine Keuzehulp

Weet je nog niet welke wasmachine je gaat kopen? Probeer dan eens de Wasmachine Keuzehulp van Coolblue. Je kunt aangeven aan welke eisen je wasmachine moet voldoen en krijgt dan een overzicht van geschikte wasmachines. En niet alleen prijzen en specificaties, maar ook reviews, voordelen, nadelen en ervaringen van gebruikers van de wasmachine.

Wasmachine top 10

Welke wasmachines worden het meest door andere mensen gekocht? Hieronder vind je een top 10 van wasmachines die momenteel het meest gewild zijn.

Beste wasmachines uit de test

Wat zijn de beste wasmachines die je kunt kopen? Alleen de beste wasmachine voor een bepaald type gebruik krijgt de titel Coolblue's Keuze. Dit is een Beste Koop (beste prijs / kwaliteit verhouding) gebaseerd op wasmachine testen uitgevoerd door experts. Hier vind je al deze beste wasmachines uit de test.

Andere relevante informatie

 

Tips wasmachine kopen

Ben je toe aan een nieuw wasmachine. Links van dit artikel vind je een overzicht van de beste online elektronicawinkels. Deze winkels bieden goede wasmachines aan tegen vaak opmerkelijk goedkope prijzen. Het aanbod is echter zo groot dat het lastig kiezen is. Daarom hebben we hier wat tips voor je die je kunnen helpen om de juiste wasmachine te kiezen.

Wasmachine of wasdroogcombinatie?
De eerste keuze die je dient te maken is of je kiest voor een wasmachine die alleen kan wassen, of een wasmachine die ook dienst doet als wasdroger, een zogenaamde wasdroogcombinatie. De voordelen van een wasdroogcombinatie zijn duidelijk. Je hoeft maar één apparaat te kopen en te plaatsen. Let er wel op dat een wasdroogmachine vaak de helft minder kan drogen dan kan wassen. Dat betekent dat je er tussendoor toch was uit moet halen, of je moet een half wasje draaien. Let dus bij het kopen van een wasdroogcombinatie op de maximale beladingscapaciteit van zowel de wasmachine als de wasdroger.

Ook een gewone wasmachine moet natuurlijk drogen. Je wilt de was niet kletsnat uit de wasmachine krijgen. Hoe droog de was in de wasmachine wordt hangt voor een groot deel af van het toerental. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt.

Voorlader of bovenlader
Een andere belangrijke keuze bij een wasmachine is die tussen een bovenlader en een onderlader. Als je een wasmachine en een aparte wasdroger bovenop elkaar wilt plaatsen heb je twee voorladers nodig. Een voorlader gebruikt bovendien minder water en dus ook minder stroom om het op te warmen.

Energieverbruik van een wasmachine
Wasmachines gebruiken veel energie, en jagen je stroomkosten dus op. Een zuinige wasmachine is daarom interessant. De wasmachines worden onderverdeeld in de energieklassen, A t/m G. Omdat de wasmachines steeds zuiniger worden zijn daar de energieklassen A+, A++ en  A++ aan toegevoegd. A+ is 10% zuiniger dan A,  A++ en A+++ wel 30%. Maar ook dat is niet meer toereikend. Je hebt nu al wasmachines met een energieverbruik van A+++ 30%. Deze zijn 30% zuiniger dan A+++. Een wasmachine met alleen A is al een energieverspiller.


Beste wasmachine kopen
Qua populariteit steken Miele wasmachines boven de rest uit gevolgd door Bosch wasmachines en Samsung wasmachines en op enige afstand AEG, LG en Bauknecht. En Indesit, Zanussi en Beko zijn goedkope maar goede merken voor een goedkope wasmachine.

Waar koop je deze wasmachines?
Linksboven dit artikel vind je een lijst met beste online elektronicawinkels. Deze winkels verkopen vrijwel allemaal goede en relatief goedkope wasmachines van bovenstaande merken.

Thursday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©