Beste televisie kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Hier kun je alle informatie vinden die nodig is voor bij het kopen van een televisie. We hebben de beste winkels, de beste televisies uit diverse tests, een Televisie Keuzehulp en de Televisie Top 10.

Beste winkels om een televisie te kopen

Links op deze pagina vind je een overzicht van beste elektronicawinkels. Hier vind je de beste televisies tegen lage prijzen. Vaak gratis thuisbezorgd.  Daarnaast zijn er nog specialisten op televisiegebied. De beste van deze gespecialiseerde winkels om een televisie te kopen vind je hieronder.

TVstore (CoolBlue)
TVstore is de televisiewinkel van CoolBlue. Boordevol aanbiedingen van mooie televisies. Veel productinformatie en lage prijzen. Voor 23:59 bestellen, en je hebt de volgende dag de TV al in huis. Zelfs op zondag! Geen verzendkosten.

Bol
Duizenden televisies bij Bol.com! Alle soorten TV's, alle formaten, alle bekende merken. Vaak met korting, met gratis thuisbezorging en met de mogelijkheid pas later te betalen.

Televisiewinkel
In de Televisiewinkel (voorheen Plasma Discounter) koop ja televisies van topmerken (o.a Samsung, Philips, Sony, Panasonic en LG) tegen de laagste prijs in Nederland. 14 dagen bedenktijd en voor 22 uur besteld de volgende dag al in huis. Ook voor alle apparatuur en accessoires rond de televisie zoals muurbeugels, speakers, soundbars, home cinema sets, decoders, tv meubels, afstandsbedieningen, VR-brillen, blu-ray spelers en heel veel meer.

Media Markt
Geen specialist in televisies, wel één van de grootste aanbieders van TV in Nederland. Met een enorme keuze aan TV's. Gratis thuisbezorgd.

Best geteste televisies

Welke televisies zijn het best getest of gereviewed door de Consumentenbond, Tweakers, Kieskeurig, Hardware.info, What Hi-Fi en de EISA? Hier kun je dat vinden. Dit zijn de best geteste televisies.

Je vind op die site tevens de Coolblue Televisie Keuzehulp van Coolblue. Deze brengt je, na het beantwoorden van enkele vragen bij de televisies die aan jouw wensen en eisen voldoen. Ook vind je van alle televisies daar reviews, gebruikerservaringen, voordelen en nadelen.

Televisie top 10

Of laat je inspireren door de televisies die andere mensen kopen. Hieronder vind je de actuele top 10 van meest pupulaire televisies van dit moment.

Televisie Keuzehulp

Maar iedereen stelt andere eisen aan zijn televisie. De één wil een zo groot mogelijk scherm, de ander houdt het liever bescheiden. De één vind de geluidskwaliteit belangrijk, de ander niet omdat hij extere speakers gebruikt. Bij de Televisie Keuzehulp kun je aan de hand van je persoonlijke wensen en eisen de televisies vinden die bij jou passen.

Ook geeft de televisie een schat aan informatie en tips. Onder andere via reviews, tests, gebruikerservaringen en via vergelijkers voor prijs en specificaties.

Meer relevante informatie

Thursday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©