Beste fietshelm kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Hieronder een overzicht van de online fietswinkels waar je het best en goedkoopst een goede fietshelm kunt kopen.

Giga-Bikes
Meer dan 300 helmen. Altijd met hoge korting! Voor kinderen en volwassenen. Voor recreatief fietsen en voor de wielersport. Alle bekende merken.

Bol fietsenwinkel
Nergens is het aanbod aan fietshelmen zo groot als in de Bol.com fietsenwinkel. Samen met gespecialiseerde partners biedt Bol meer dan 2.800 fietshelmen. Voor volwassenen, kinderen, racefietsers, BMX'ers, mountaibikers en veel meer. Alle fietshelmen, alle merken.

Wiggle
Honderden fietshelmen voor dames, heren en kinderen. Voor fietsers, wielrenners en mountainbikers. Met laagste prijsgarantie en gratis bezorging vanaf 50 euro.

Bikes n Parts
Tientallen fietshelmen voor racefietsers en sportfietsers.

ProBikeKit
Nederland mag dan een fietsland zijn, goedkoop haal je accessoires en onderdelen voor je racefiets uit Duitsland. Dat kan bij ProBikeKit, een internationale winkel met gratis levering in Nederland en Belgiƫ. Hier kun je kiezen uit de fietshelmen van o.a. Bell, Carrera, Endura, Giro, Ranking, Uvex, Salice, Catlike en Casco. Alles snel uit voorraad geleverd.

Sport44
Sport44 heeft zo'n 300 fietshelmen in zijn assortiment. Hier kun je terecht voor een fietshelm voor de wielersport (racefietsen, mountainbike, BMX), maar ook voor een fietshelm voor recreatief en dagelijks gebruik. Sport44 voert onder andere de merken Bell, Giro, BBB en Lazer. Gratis verzenden vanaf 50 euro. Op rekening kopen is mogelijk.

Fietsweb
Fietshelmen voor volwassenen en kinderen, MTB-helmen en helmen voor wielrenners. Fietsweb heeft ze allemaal. Gevoerde merken zijn Abus, MET, Widek, Bobike, GMG, Puky en Lazer.

Featherbikes
Featherbikes verkoopt de fietshelmen van AGU. Featherbikes richt zich daarbij vooral op racefietsers en mountainbikers. Met altijd gratis bezorging!

Fietsparadijs
Fietshelmen voor kinderen en fietshelmen voor gebruik op een speed pedelec. Voor 22:00 uur besteld is die dag nog verstuurd.

Sunday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©