Fietskleding online kopen. De beste winkels.

Hoofdcategorie: Koopadvies

Ben je op zoek naar goede fietskleding, fietsschoenen of fietshelmen? Kijk dan vooral eens bij onderstaande beste winkels op het gebied van fietskleding.

Bike O Bello
Bij de Bobshop van Bike O Bello kun je alle mogelijke fietskleding kopen. Ook van de grote profteams. Fietsshirts, fietsjacks en fietsbroeken, maar ook fietsondergoed, sokken, fietsschoenen, beschermstukken, fietsbrillen, fietshelmen en heel veel meer.

Bol fietsenwinkel
In samenwerking met gespecialiseerde partners biedt Bol.com via zijn fietsenwinkel bijna 5.000 artikelen aan op het gebied van fietskleding. Fietsjacks, wielrenshirts, fietsbroeken, fietssokken, maar ook fietshandschoenen, regenkleding voor op de fiets, armwarmers en beenwarmers, fietshelmen, fietsschoenen, sportbrillen, overschoenen en heel veel meer. Heel veel keuze. Aantrekkelijk prijzen en alle goede merken.

Wiggle
Alle soorten kleding voor op de fiets. Vooral voor wielrenners, mountainbikers en andere sportfietsers. Ook hier gaat het om vele duizenden items. Met laagste prijsgarantie en vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd.

Fietsweb
Alles soorten fietskleding koop je bij Fietsweb. Evenals andere fietsaccessoires en fietsonderdelen. Fietsweb staat bekend om zijn hoge kortingen.

ProBikeKit
Nederland mag dan een fietsland zijn, goedkoop haal je accessoires en onderdelen voor je racefiets uit Duitsland. Dat kan bij ProBikeKit, een internationale winkel met gratis levering in Nederland en België. Hier kun je kiezen uit alle soorten fietskleding en accessoires vam alle grote merken. Alles snel uit voorraad geleverd.

Decathlon
Decathlon is de grootste sportwinkel ter wereld. Ook voor de fietser en wielrenner hebben ze alles. Fietskleding, accessoires en onderdelen, maar ook complete fietsen. Lage prijzen en boven de 70 euro geen verzendkosten.

Featherbikes
Featherbikes verkoopt alle soorten fietskleding en fietsaccssoires voor het mountainbiken en racefietsen. Met altijd gratis bezorging! 

Plutosport
Plutosport is geen specialist maar biedt wel een behoorlijke collectie wielerkleding aan. Vaak met hoge korting, dus heel interessant.

Fietsschoenen
Hier vind je het aanbod van fietsschoenen bij een groot aantal belangrijke online schoenenwinkels en sportzaken handig bij elkaar in één overzicht.

Sunday the 22nd. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©