Beste grote maten kleding kopen

Kleding in grote maten is niet altijd even makkelijk te krijgen. Niet allleen in de gewone winkel, ook op internet is het vaak flink zoeken. Onze adviseurs gingen daarom aan de slag en selecteerde een aantal webwinkels voor je die het goed voor hebben met hun klanten met grote maten.

Miss Etam Plus (vrouwen)
De speciale onine winkel van Miss Etam met de Plus collectie (vanaf maat 44). Snelle levering, gratis bezorgd vanaf 30 euro.

Otto (vrouwen, mannen)
Otto heeft heel veel grote maten mode in hun assortiment. Veel keuze, lage prijzen, hoge kwaliteit. Bij Otto moet je gewoon echt even kijken als je grote maten kleding zoekt. Bovendien kun je er achteraf betalen per acceptgiro als je dat wil.

Wehkamp (vrouwen)
Wehkamp heeft binnen zijn online kledingwinkel een aparte afdeling voor grote maten. Honderden mooie kledingstukken die ook goed passen en prachtig staan als je een maatje meer hebt. het gaat vooral om dameskleding. Achteraf betalen is mogelijk. Lage verzendkosten en gratis bezorging vanaf 20 euro.

C&A (vrouwen)
Ook het uitgebreide C&A XL assortiment wordt via Wehkamp verkocht. Alle soorten kleding, maar dan in grote maten. Het assortiment grote maten kleding van C&A is veel groter dan het XL assortiment in de winkels. Ook hier gaat het om dameskleding.

Dreamgirl (lingerie)
Sexy lingerie is voor vrouwen ook in grote maten verkrijgbaar. Kijk maar eens bij BodyDreams dat voor lingerie in grote maten een aparte afdeling heeft. Hier vind je babydolls, fishnet jurkjes en andere opwindende lingerie in grote maten.

Tuesday the 20th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©