Beste hotels zonder kinderen

Gezellig hoor, op vakantie zonder je kinderen, maar soms wil je even zonder kinderen (ook zonder die van een ander), of je hebt zelf geen kinderen en dat is niet zonder reden: je wilt ze ook niet horen tijdens je vakantie.

Helemaal nieuw, en helemaal booming, zijn de gegarandeerd kindervrije vakanties. Boek een vakantie in een hotel zonder kinderen, ze komen er gewoon niet in! Steeds meer reisorganisaties bieden kindervrije vakanties aan. Ook de hele grote reisorganisaties.

Dit zijn de beste:

TUI
Selecteer bij TUI bij je wensen Sensimar en je krijgt alleen hotels waar kinderen niet toegestaan zijn. Het betreft bovendien altijd hotels die op een steenworp afstand van de zee liggen, met 4 of 5 sterren, met een eigen balkon of privé terras en .... met rust! Kortom, alles wat volwassenen willen als ze een kinderloze vakantie willen.

Sunweb
Bij Sunweb noemen ze deze "verboden voor kinderen hotels" Adult Only. Met meer dan 100 hotels heb je hier een heel ruime keuze. Veel hotels in Spanje en Griekenland, maar ook Turkije, Cyprus, Portugal, Egypte en Kroatië.

Corendon
Je kent de reclame vast wel. Ook Cor en Don bieden kinderloze vakanties aan. Hun Only Adult hotels zijn te boeken in Turkije, Griekenland, Egypte, Spanje, Tunesië, Portugal, Macedonië en op Aruba.

Neckermann Reizen
Bij Neckermann Reizen is de keuze aan Adults Only hotels heel breed. Ze bieden hotels zonder kinderen in heel veel landen. Heel veel hotels in Spanje, maar ook in het Caraibisch gebied (Jamaica, Dominicaanse Republiek, Cuba, Aruba en Mexico), maar ook in minder ver gelegen landen als Egypte, Griekenland, Kroatië, Portugal, Turkije en op Cyprus.

Kras
Selecteer bij Kras adults only, en je krijgt meer dan 50 van de beste hotels in Curacao, Indonesië, Mexico, Griekenland, Dominicaanse Republiek, Turkije, Spanje, de Canarische Eilanden, Kaapverdië, Mauritius, Portugal, Cuba, Bonaire, Aruba en Sint Maarten. Allemaal gegarandeerd vrij van kinderen.

Sunday the 26th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©