De beste websites voor kleine leningen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een kleine lening, ook wel een kortlopende lening, minilening of minikrediet genoemd, is een kortdurende lening van een vrij laag bedrag. Kom je bijvoorbeeld een paar honderd euro te kort tot je je eerstvolgende salaris ontvangt, dan kun je een kleine lening afsluiten die je binnen een maand weer terug betaald.

Zo bouw je geen schulden op. Hieronder vind je de beste kredietverstrekkers die je een kleine lening kunnen verstrekken:

Cashper 
Bij Cashper leen je een bedrag van 600 euro dat je binnen een maand moet terugbetalen. De rente bedraagt 15%. Als je meteen over het geld wilt beschikken zijn er extra kosten. Als je vier dagen kunt wachten betaal je alleen de rente. Een BKR-registratie is niet nodig, maar je betaalt wel extra kosten. Als je enkele dagen kunt wachten op het geld en het aannmeldformulier volledig invult (waarbij er een BKR check plaatsvindt) ben je bij Cashper goedkoop uit in vergelijking tot andere aanbieders van mini-leningen.

Ferratum
Ferratum financiert kleine en onverwachte uitgaven van consumenten met een gezonde financiële huishouding. Ferratum biedt consumenten een minilening aan van € 100,- tot en met € 800,- voor een periode van 15 tot 45 dagen.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©