Beste bedrijven die een webwinkel voor je maken

Hoofdcategorie: Koopadvies

Wil je een eigen webwinkel opzetten, dan kun je dat allemaal zelf regelen. Dat is geen probleem als je verstand hebt van techniek, webdesign en internet, maar de meeste webwinkeliers in spé hebben wel veel verstand van de producten die ze willen verkopen, maar veel minder van het opzetten van een webwinkel. Gelukkig kun je tegenwoordig voor heel weinig geld een kant en klare website voor je laten maken. Hieronder de beste bedrijven om dat te doen.

Magento Monkey
Magento Monkey maakt heel goedkoop een webwinkel die helemaal aan jouw eisen voldoet, daarbij gebruik makend van de gratis open source Magento E-commerce software. Ze bieden laagste prijs garantie. Ook betaal je pas als je aangeeft 100% tevreden te zijn met de opgeleverde webwinkel. Met Magento Monkey kun je al binnen een week met je webwinkel online zijn, en dit alles voor nog geen 600 euro (excl. BTW).

Een meer eenvoudige en goedkopere manier om een professionele webwinkel kant en gebruiksklaar opgeleverd te krijgen zal je niet kunnen vinden. Een webwinkel die bovendien draait op de beste webwinkelsoftware die er te krijgen is!

 

Magento Monkey

 

 

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©