Beste marktplaatsen om producten uit China te kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

China heeft vele fabrieken waar heel goedkoop producten worden gemaakt. Deze Chinese fabrikanten willen hun waar graag in Europa en Amerika verkopen. Vroeger waren ze daarbij afhankelijk van importeurs, maar tegenwoordig is internet een goed kanaal om hun spullen internationaal te verkopen.

Om te voorkomen dat al deze fabrieken zelf webwinkels moeten opzetten en promoten zijn er marktplaatsen opgezet waar Chinese bedrijven hun producten aanbieden. Op de grootste en beste van deze marktplaatsen zijn soms wel miljoenen artikelen te vinden, van kleding tot electronica, van telefoons tot speelgoed. En alles tegen spotgoedkope prijzen. Hieronder vind je de beste van deze marktplaatsen om producten uit China en andere Aziatische landen te kopen.

AliExpress
AliExpress is een marktplaats van de Alibaba Group gericht op de verkoop van producten uit China aan particulieren. Bij AliExpress, de grootste marktplaats op dit gebied, zijn miljoenen heel uiteenlopende producten te vinden. De prijzen zijn extreem laag en de meeste artikelen worden gratis verzonden. Kopen via AliExpress is veilig door de Consumentenbescherming.

DealExtreme (DX)
Met meer dan 4000 categorieën, 110.000 artikelen en dagelijks 150 nieuwe producten is DealeXtreme (DX) ook een grote aanbieder van producten uit China en andere Aziatische landen. Alles wordt met garantie geleverd en de klantenservice is via een Nederlands telefoonnummer bereikbaar. DX heeft een gebruiksvriendelijke Nederlandstalige website.

Alibaba
Alibaba.com is net zoals AliExpress een marktplaats van de Alibaba Group. Deze site richt zich echter op bedrijven. Bij Alibaba.com koop je partijen. Als je een particulier bent die één product wil afnemen kun je beter AliExpress gebruiken.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©