Beste tent kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een tent koop je voordelig online via internet. En het online aanbod aan tenten is enorm. Hieronder de beste webwinkels waar je terecht kunt om goedkoop een goede tent te kopen>

Tenten bij Bol
Honderden tenten! Familietenten voor de zomervakantie, lichtgwicht tentjes voor bij een trektocht, opblaasbare tenten, bijzettenten, noem het maar op. Bol.com heeft het allemaal. Gratis verzonden, met de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Vrijbuiter
Alles voor kamperen en outdoor-activiteiten. Met meer dan 20.000 camping- en outdoorproducten is Vrijbuiter toonaangevend op dit gebied. Ze hebben alle soorten tenten, maar ook al het andere dat nodig is voor het opzetten, onderhouden en gebruiken van een tent. Met gratis bezorging boven de 15 euro. Betalen kan via Afterpay.

Bever
Heel veel tenten ook bij de outdoor-winkel van Bever. Met supersnelle levering zonder bezorgkosten (vanaf 30 euro). Van éénpersoons tentjes tot familietenten. Allemaal van goede outdoormerken.

A.S. Adventure
A.S. Adventure is een andere outdoor-winkel die alles voor de kampeerder verkoopt, waaronder ruim 100 verschillende tenten. Tenten van onder andere Coleman, Eureka, Jack Wolfskin, Nomad, Fjallraven, Vaude, Nordisk, Easy Camp en meer topmerken. Gratis thuisbezorgd (vanaf 30 euro).

Pluto Sport
Goedkoop een goede tent kopen? Pluto Sport heeft altijd mooie aanbiedingen. Tenten van goede merken als Coleman, Highlaner, Regatta, Camp Gear en Redcliffs met vaak hoge korting.

TentCenter (CoolBlue)
Bij het TentCenter van CoolBlue koop je alle soorten tenten. Van grote gezinstenten tot eenvoudige festivaltentjes. Alles wordt binnen een dag verstuurd, zonder bezorgkosten! Bij het TentCeter vind je ook heel veel informatie over alle tenten, waaronder gebruikerservaringen en de voordelen en nadelen van iedere tent.

Decathlon
Ook de grote online sportwinkel Decathlon heeft veel mooie en goede tenten in de collectie. Onder de 25 euro heb je al een simpel tentje. Maar ook voor een voordelige familietent voor 6 of 8 personen ben je hier aan het goede adres. Decathlon voert het merk Quenchua. Een goed adres voor een goedkope tent.

Wehkamp
Ook bij Wehkamp kun je terecht voor een tent. Wehkamp verkoopt tenten van topmerken als Vrijbuiter, Coleman, Vaude, Nomad, Redwood, Deryan, Fast Pitch, Bij Wehkamp kun je achteraf betalen, ook in termijnen.

Carl Denig
Carl Denig is een andere outdoor-winkel met een ruim assortiment aan trekking-tenten en familietenten. Naast voordelige tenten van het eigen merk is er een ruime keuze uit tenten van onder andere Hilleberg, Helsport, MSR, Eureka!, en Nigor.

Kampeer Perfect
Kampeer Perfect verkoopt geen tenten maar wel voortenten, luifels en accessoires voor de tent.

Zie ook

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©