Beste sites stedentrips

Een mooie stad bezoeken? Londen, Praag, Parijs, Rome? Rio de Janeiro, New York, Beijing, Kaapstad? Of een andere stad in Europa of op een heel andere plek in de wereld? Hieronder vind je de beste sites voor het boeken van een stedentrip.

Bebsy
Bebsy is winnaar van de Thuiswinkel Award voor vakantiesites en de Zoover Award voor de beste aanbieder van stedentrips. Ze bieden overigens ook andere vakanties aan. Hun citytrips gaan naar de meest populaire Europese steden, maar ook naar Fez en Marrakech in Marokko. Hun populariteit en vele awards  hebben ze onder andere te danken aan het goede aanbod, de hoge service en de zeer aantrekkelijke prijzen.

Touracti
Touracti is veel meer dan alleen een site om een stedentrip te boeken. Het is ook een community waarin je heel veel interessante en toeristische informatie over steden kunt vinden, tips van locals krijgt en heel veel waanzinnig goede tips aangereikt krijgt.Deze site moet je echt bezoeken als je een stedentrip wilt maken.

Hostelsclub
Zijn al die hotels te duur voor je? Zoek je een goede nette maar goedkope overnachtingsplek in een stad? Kijk dan bij Hostelsclub voor meer dan 27.000 voordelige accomodaties in meer dan 160 landen! Hostels, maar ook goedkope hotels, gasthuizen, bed & breakfasts e.d.

Baja Bikes
Een originele stedentrips. Geen hotels of andere overnachtingen (daarvoor zijn de andere sites hier boven), maar voor zo'n 30 euro per persoon (verschilt per stad) een tour door de stad met een Nederlandse priv├ęgids die je per fiets de mooiste plekken van de stad laat zien. Per fiets doorkruis je de hele stad en zie je alles dat echt de moeite waard is.

Van Nood
Met meer dan 80 jaar ervaring in busreizen naar alle grote Europese steden kun je Van Nood Reizen gerust DE stedenspecialist noemen. Vandaag de dag biedt Van Nood stedenreizen, rondreizen, themareizen en groepsreizen aan naar meer dan 20 Europese steden. Altijd met net een Nederlandstalige deskundige reisleiding. met hotels in de stad zelf (dus niet daarbuiten) en altijd inclusief een stadstour. Niet voor niets is Van Nood uitgeroepen tot de Beste reisorganisatie 2015.

Sunday the 26th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©