Beste Converse schoenen kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Converse is een Amerikaans schoenenmerk waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1908. Marquis M. Converse stichtte toen de Converse Rubber Shoe Company. Vanaf 1915 begon Converse tennisschoenen te produceren en in 1917 kwam de grote doorbraak met de Converse All Star basketbalschoen. Het eerste model van de Converse All Stars werd gemaakt voor de basketbalspeler Chuck Taylor die tot zijn dood, ruim 50 jaar later, de Converse All Stars bleef promoten.

De populairste sneakers

Vanaf de jaren 70 ging het achteruit met Converse maar nadat het merk in 2003 door Nike werd overgenomen maakte het een comeback. Converse is nu een bijzonder populaire fabrikant van sneakers en sportschoenen. Het publiek van MTV koos Converse meermalen tot het coolste merk sneakers.

 

Converse sneakers en andere Converse schoenen zijn heel betaalbaar en ze zijn er in alle maten. Voor heren, dames en kinderen. Converse kinderschoenen zijn erg populair door hun coole uitstraling, mooie afwerking en goede kwaliteit.

Goedkoop Converse schoenen kopen

Als je online op zoek bent naar goedkope Converse schoenen moet je absoluut eens kijken bij de aanbiedingen van Converse schoenen bij de beste Nederlandse schoenenwinkels voor Converse schoenen. Het aanbod aan All Stars en andere Converse schoenen is enorm en de prijzen zijn er heel scherp. 

Friday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©