Beste kinderkeukentje kopen

Je kent ze wel die kunststof kinderkeukentjes. Ze zijn razendpopulair bij peuters en kleuters. Zo'n kinderkeuken / speelkeuken / speelgoedkeuken spreekt zowel jongentjes als meisjes aan. 

 

Kunststof kinderkeukentjes

Je hebt het kinderkeukentje in alle soorten en maten. Soms zijn heel speels en bontgekleurde kinderkeukentjes, soms zijn de speelgoedkeukens heel realistisch. Er zijn zelfs meerdere Bosch, Tefal en Miele kinderkeukens op de markt. Hier zie je van dit soort kunststof kinderkeukentjes.

Smoby en Little Tikes zijn grote speelgoedfabrikanten die kunststof kinderkeukens maken.

 

Houten kinderkeukentjes

Maar er zijn ook veel houten kinderkeukens te koop. Bij Koopknaller vind je een hele lijst van dit soort houten kinderkeukentjes. Het is dat je er niet echt op kan koken, want anders zou je sommige houten speelgoedkeukens zo in je eigen keuken zetten. Sommige houten kinderkeukens zijn zelf op te bouwen uit onderdelen als een houten aanrechtkast en een houten speelgoedfornuis met oven. Zelfs een speelgoed hoekkeuken behoort tot de mogelijkheden.

 

Accessoires kinderkeukentje

In een ander overzicht kun je accessoires voor de kinderkeukentjes vinden. Want als er door de peuter of kleuter gekookt moet worden heeft deze natuurlijk wel goed gereedschap nodig.

Bij de accessoires voor het kinderkeukentje vind je niet alleen potten en pannen, maar ook speelgoed eieren, groente, vlees en nog veel meer voor kinderen herkenbaar eten waarmee gekookt kan worden. Voordelig zijn de pakketten zoals een bakset, een ontbijtset, een theeset

Het kinderkeukentje kan zelfs worden uitgebreid met speelgoed keukenapparatuur zoals een koffiemachine, een broodrooster, een flessenmand, een snijplank of kaasplankje, een kruidenrekje, een weegschaal en nog veel meer keukenmateriaal die pappa en mamma ook in hun keuken hebben staan. Al deze extra's voor het kinderkeukentje vind je ook in het bovenstaande overzicht met accessoires.

 

Tips kinderkeukentje

Kijk bij de kinderkeuken tips voor meer leuke tips voor bij het kiezen en kopen van het voor jou beste kinderkeukentje.

Wednesday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©