Beste poppenwagen kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Een poppenwagen is generaties lang populair speelgoed. Onze adviseurs gingen daarom op zoek naar de beste online winkels waar je een goede poppenwagen kunt kopen. Je hebt moderne poppenwagens, houten poppenwagens en klassieke poppenwagens.

Moderne poppenwagens

Je hebt moderne poppenwagens die precies lijken op de kinderwagen waarin broertje of zusje rondgereden wordt. Deze moderne poppenwagens beschikken soms zelfs over een maxicosi en buggy zitje. De moderne poppenwagens zijn gemaakt van metaal en kunststof.

 

Poppenwagen Maclaren travelmate

 

Maclaren (inderdaad, die van de hippe kinderwagens) maakt bijvoorbeeld replica's als poppenwagen.

Een andere opvallende moderne poppenwagen is de Big Twin. Een poppenwagen voor tweeling poppen. Je vind deze poppenwagens in Koopknallers overzicht van moderne poppenwagens.

Houten poppenwagens

Populair zijn de houten poppenwagens. Vaak is een houten poppenwagen een duwwagen en poppenwagen in één. Om in huis geen krassen op de vloer te maken zijn de houten poppenwagens voorzien van rubber bandjes, maar verder zijn ze zo veel mogelijk van hout gemaakt. Voorbeelden van houten poppenwagens kun je vinden in het overzicht van houten poppenwagens.

 

Poppenwagen Dolly

 

Klassieke poppenwagens

Het tegenovergestelde van de moderne poppenwagen is de klassieke poppenwagen. Antiek zou een betere benaming zijn, want zo zien deze klassieke poppenwagens er uit. Het zijn poppenwagens in de stijl van kinderwagens van minimaal 100 jaar geleden. Vaak rieten poppenwagens en houten poppenwagens. Deze poppenwagens zijn prijziger dan de moderne en de gewone houten poppenwagens.

 

Poppenwagen wicker

 

Goedkoop een poppenwagen kopen

Online poppenwagens kopen kan bij de meeste speelgoedwinkels die we in het overzicht "Beste speelgoedwinkels" links bij dit artikel hebben staan. 

Wednesday the 19th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©