Beste online speelgoedwinkels

Hoofdcategorie: Koopadvies

Er zijn heel veel speelgoedwinkels op internet actief. Maar welke zijn de beste? Onze adviseurs maakte een selectie.

Bol
De tijd dat Bol.com alleen boeken en muziek verkocht ligt ver achter ons. Bol levert tegenwoordig ook alle soorten speelgoed. Van groot tot klein, van duur tot goedkoop. Met meer dan 150.000 speelgoed-artikelen is Bol.com één van de grootste speelgoedwinkels op internet. Met gratis verzending boven de 20 euro, gratis retourneren, de mogelijkheid tot achteraf betalen en 30 dagen bedenktijd.

Intertoys
Deze bekende speelgoedwinkel heeft een uitstekende webshop waarin al hun artikelen te koop zijn. Meer nog dan in de winkel. De levertijd bedraagt slecht één dag en de verzendkosten zijn met 1,99 euro dusdanig laag dat je het er niet zelf voor kunt halen (bestellingen boven de 20 euro zijn zelfs zonder verzendkosten!). Valt het speelgoed tegen? Dan kun je het binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toys R Us
Bekende speelgoedwinkel die nu in Nederland alleen nog online actief is. Gratis verzending vanaf 40 (met uitzondering van heel grote artikelen).

Top1Toys
Het assortiment speelgoed van Top1Toys is tegenwoordig ook online te koop. Vanaf 50 euro geen verzendkosten.

Bart Smit
De meest bekende speelgoedwinkel van Nederland is ook online actief met een uitgebreide website waarin het grote Bart Smit assortiment online te koop is. Vanaf 25 euro gratis verzending, 100 dagen bedenktijd en voor 22:00 uur bestellen is de volgende dag al in huis.

SpeelgoedShop (CoolBlue)
Alle soorten speelgoed tegen heel aantrekkelijke prijzen. Alles wordt binnen een dag gratis thuisbezorgd, zelfs 's avonds en op zondag. 

Wehkamp
Het grootste internet-warenhuis van Nederland heeft een uitgebreide en heel mooi geprijsde collectie speelgoed. Wehkamp heeft heel vaak interessante kortingsacties. Bovendien is de bezorging gratis (vanaf 20 euro).

De Grote Speelgoedwinkel
Een grote online specialist in speelgoed. De Grote Speelgoedwinkel levert alle soorten speelgoed voor jongens en meisjes.

Het Speelgoedplein
Het Speelgoedplein heeft een mooi assortiment met vooral klein speelgoed van de bekende topmerken.

Speelgoedwinkel Coppens
Mooie collectie speelgoed van A-merken zoals Lego, Playmobil, Vtech, Nerf, Kettler, Bruder en nog veel meer topmerken in speelgoed. Lage prijzen en gratis bezorging vanaf 49,95 euro.

Brinic Toys
Goede online speelgoedwinkel met een ruim en breed assortiment speelgoed. Nadeel is dat de gratis verzending pas bij 50 euro begint. 

Wohi speelgoed
Wohi is een online warenhuis dat er om bekend staat producten van A-merken goedkoop aan te bieden. In hun aanbod zit heel veel speelgoed. Voor binnen en voor buiten. Je kunt achteraf betalen.

De hier boven genoemde online speelgoedwinkels zijn de grootste online winkels met een groot assortiment. Maar er zijn nog veel meer goede online speelgoedwinkels. Links op deze pagina kun je nog veel meer goede online speelgoedwinkels vinden.

Saturday the 17th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©