Beste Playmobil kopen

Playmobil is speelgoed dat het zowel bij jongens als bij meisjes erg goed doet. Niet verwonderlijk, want Playmobil speegoed heb je in vele thema's. Jongens spelen graag met Paybobil ridders, het vliegveld of ze gaan met Playmobil op safari of de ruimte in. Meisjes geven vaak de voorkeur aan een Playmobil poppenhuis of het Playmobil ziekenhuis. Hier vind je meer informatie over Playmobil en het leukste Playmobil speelgoed.

 

Beste Playmobil winkels

Playmobil kun je heel goed online kopen. Online worden er vaak interessante kortingen op Playmobil gegeven, en het doosje / doos Playmobil is in iedere winkel gelijk. Hieronder vind je de beste Playmobil winkels. Al deze winkels hebben een heel groot assortiment aan Playmobil en geven vaak heel interessante kortingen. Kijk hieronder voor de aanbiedingen.

 

De Playmobil geschiedenis

De Playmobil poppetjes werden in 1974 ontwikkeld door ontwerper Hans Beck in opdracht van speelgoed fabrikant Brandstätter. Beck moest zijn plastic speelgoed wel klein houden in verband met de hoge plasticprijzen door de oliecrisis.

Als basis voor Playmobil poppetjes nam Beck tinnen soldaatjes. Deze kregen een vrolijke lach en (wat veel vernieuwender was) armen en benen die bewogen konden worden. Dat Playmobil figuurtjes geen neus hebben is geen toeval. Bijna ieder klein kind tekent een poppetje zonder neus.

De eerste Playmobil poppetjes waren ridder, cowboy of bouwvakker, en allemaal waren ze man. Na een jaar kwamen de Playmobil vrouwtjes. Deze mochten als verpleegster de gewonden verzorgen.

Nu, vele jaren later, zijn er ook Playmobil kinderen en talloze thema's. Je hebt Playmobil ruimtevaart, Playmobil circus, noem maar op. Er zijn grote dozen te koop, zoals het Playmobil vliegveld of de Playmobil brandweergarage, maar ook kleine goedkope doosjes met een enkel figuurtje en wat Playmobil accessoires.

De Playmobil thema's

Één van de sterke punten van Playmobil is de veelzijdigheid van de onderwerpen. We schreven het al, er zijn talloze thema's Playmobil speelgoed, en voor ieder kind is er wel een thema te vinden dat hem of haar aanspreekt. Ridders, cowboys, ruimtevaart, ziekenhuis, dino's, boerderij, maar ook een poppenhuis, tafelvoetbal of zandbak speelgoed. Kijk bij de Playmobil Tips voor ideeën voor al het leuke Playmobil speelgoed.

Opmerkelijk:
Playmobil is waarschijnlijk het speelgoed waarvan de naam het meest fout wordt geschreven. Playmobile en Playmobiel zie je heel vaak op verlanglijstjes staan.

Saturday the 30th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©