Speelgoed achteraf betalen

Niet iedereen vind het fijn om zijn internet-aankopen vooruit te betalen. Gelukkig bieden steeds meer webwinkels de mogelijkheid om achteraf te betalen. Hier een overzicht van winkels waar je speelgoed achteraf kunt betalen.

Let op! Speelgoed achteraf betalen via internet is heel goed mogelijk. Ook zonder Afterpay, maar bijvoorbeeld via een acceptgiro kaart. Achteraf betalen staat natuurlijk niet gelijk aan niet betalen. Bij speelgoed kopen op rekening wordt wel eerst een BKR kredietcheck gedaan. Heeft u een BKR registratie (een negatieve beoordeling bij het Bureau Krediet Registratie) dan kunt u niet achteraf betalen. Uw bestelling wordt dan geannuleerd tenzij u vooraf betaald, bijvoorbeeld per iDeal.

Wehkamp speelgoed
Wehkamp staat bekend om zijn goede mogelijkheden om achteraf te betalen. Dat geldt ook voor de Wehkamp speelgoedwinkel.Vroeger kreeg je een acceptgiro, tegenwoordig stuurt Wehkamp digitaal een rekening die je binnen 2 weken moet betalen. Duurder speelgoed kun je bij Wehkamp ook op afbetaling kopen, maar aan dat laatste zijn wel kosten verbonden. Een BKR check vindt eerst plaats.

Bol speelgoed
Bol is tegenwoordig de grootste speelgoedwinkel van Nederland. Bij Bol.com kun je ook achteraf via iDeal of overschrijving betalen. Ook hier is de betaaltermijn 2 weken.

Blokker speelgoed
Bij Blokker kun je aankopen achteraf betalen via een Afterpay factuur. Dit is wel zo veilig en handig als je een korte tijd zonder geld zit maar toch cadeaus wilt kopen, maar natuurlijk vindt er wel een BKR controle plaats.

Otto speelgoed 
Ook bij Otto kun je heel veel speelgoed kopen, en de mogelijkheden voor achteraf betalen zijn groot bij Otto. Je kunt er zonder meerkosten achteraf per acceptgiro betalen en ook betalen in termijnen is bij Otto een optie. Een kredietcheck vindt eerst plaats.

De Grote Speelgoedwinkel
Ook bij De Grote Speelgoedwinkel kun je achteraf met een digitale acceptgiro van Afterpay betalen. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst van de factuur. Deze ontvang je enige tijd na de ontvangst van de aankopen en na een check op een BKR registratie.

Wohi speelgoed
Ook bij Wohi kun je speelgoed op rekening kopen. Je ontvangt een digitale Afterpay acceptgiro in je mailbox.

 

Tuesday the 25th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©