Speelgoed achteraf betalen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Niet iedereen vind het fijn om zijn internet-aankopen vooruit te betalen. Gelukkig bieden steeds meer webwinkels de mogelijkheid om achteraf te betalen. Hier een overzicht van winkels waar je speelgoed achteraf kunt betalen.

Wehkamp
Wehkamp staat bekend om zijn goede mogelijkheden om achteraf te betalen. Vroeger kreeg je een acceptgiro, tegenwoordig een rekening die je binnen 2 weken moet betalen. Duurder speelgoed kun je bij Wehkamp ook op afbetaling kopen.

Bol
Bij Bol.com kun je ook achteraf via iDeal of overschrijving betalen. Ook hier is de betaaltermijn 2 weken.

Blokker
Bij Blokker kun je aankopen achteraf betalen via een Afterpay factuur. Wel zo veilig en handig als je een korte tijd zonder geld zit maar toch cadeaus wilt kopen.

Otto speelgoed 
Ook bij Otto kun je heel veel speelgoed kopen, en de mogelijkheden voor achteraf betalen zijn groot bij Otto. Je kunt er zonder meerkosten achteraf per acceptgiro betalen en ook betalen in termijnen is bij Otto een optie.

De Grote Speelgoedwinkel
Ook bij De Grote Speelgoedwinkel kun je achteraf met een digitale acceptgiro van Afterpay betalen. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst van de factuur. Deze ontvang je enige tijd na de ontvangst van de aankopen.

Wohi speelgoed
Ook bij Wohi kun je speelgoed op rekening kopen via Afterpay.

Blokker speelgoed
Ook bij Blokker betaal je achteraf zonder meerkosten met Afterpay.

Monday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©