Beste schaatsen kopen

Wie schaatsen gaat kopen wil natuurlijk een paar schaatsen van topkwaliteit, maar je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Goede schaatsen kun je goedkoop online bestellen. Hieronder de beste winkels om dat te doen. 

Inlineskateshop
De Inlineskateshop levert noren, kunstschaatsen, kinderschaatsen en ijshockeyschaatsen van merken als Viking, Nijdam, Powerslide, Raps, Bladerunner, Lance en Stean. Het moet wel raar lopen als je de geschikte schaats niet in deze online schaatswinkel kunt vinden.

Winter Geest
Nog zo'n online winkel met heel veel schaatsen. Bij Winter Geest (de online sportwinkel van Sport Geest) kun je terecht voor alle soorten schaatsen. 

Sport 44
Bij Sport 44 vindt je schaatsen voor dames, heren, jongens en meisjes. Gevoerde schaatsmerken zijn Nijdam en Summit. Je vindt er schaatsen in alle maten. Noren, kunstschaatsen en glij-ijzers.

Pluto Sport
Een ander adres voor voordelige schaatsen is Pluto Sport. Deze online sportwinkel levert vooral schaatsen van het merk Nijdam.

Wehkamp
Wehkamp heeft een verbazend grote collectie goede schaatsen die tegen lage prijzen worden aangeboden. O.a. schaatsen van Viking, Nijdam, CCM en ijshockeyschaatsen van Head. Lage verzendkosten en vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd.

Bever
Outdoorwinkel die ook schaatsen in hun assortiment hebben (kijk onder wintersport). Onder andere van Viking en Free-skate. Gratis thuisbezorgd.

Decathlon
Decathlon is een grote internationale sportwinkel. De schaatsen die je hier vindt zijn dan ook vooral ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen van buitenlandse merken als Oxelo en Fila. Deze kun je vinden in de rubriek Skates en Skeelers.

Bol
Bol.com verkoopt heel veel schaatsen. Alleen voor kinderen zijn er al ruim 300 modellen te koop. Van ijshockey schaatsen, kunstrijschaatsen en noren tot glijijzers.Met gratis bezorging (boven de 20 euro).

 

De top 10 schaatsen van dit moment

Wednesday the 15th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©