Beste winkels om tennis-benodigdheden te kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Heb je kleding, accessoires of materiaal nodig om tennis te spelen? Kijk dan bij onderstaande winkels. Dit zijn de beste winkels op het gebied van alle tennis benodigdheden.

Voor de beste winkels om tennisschoenen te kopen hebben we een apart overzicht.

Tennis Point
Specialisten in tennis en tennis benodigdheden. Van tennisschoenen tot nieuwe snaren voor je racket. En alles dat er nog meer voor tennis nodig is. Zoek je iets voor tennis? Hier kun je het vinden. Tegen een interessante prijs.

Tennis Geest
Een echte tennistopper, met tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets, tennistassen, ballen en accessoires. Boven de 50 euro gratis thuisbezorgd. Met mogelijkheid tot achteraf betalen.

Pluto Sport
Pluto Sport is het juiste adres voor tenniskleding, maar ook voor tennisrackets, rackettassen, ballen en andere tennisaccessoires. Pluto Sport staat bekend om zijn hoge kortingen!

Decathlon
Decathlon verkoopt tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets,tennistassen, tennisballen, tennissnaren, grips en alle andere accessoires en benodigdheden die er voor een spelletje tennis nodig zijn. Ook voor tafeltennis, badminton, squash en alle andere sporten (met of zonder racket) ben je aan het goede adres bij Decathlon.

Intersport tennis
Intersport is één van de grootste online sportwinkels van Nederland. Ook op tennisgebied heeft deze webwinkel veel te bieden. Tenniskleding, tennissschoenen en ook tennisrackets. Vaak met kortingl Bevalt het niet, dan kun je gratis retourneren en ook achteraf betalen is mogelijk.

Herqua
Grote online sportwinkel waar je o.a. heel vele tennisartikelen kunt kopen. Tenniskleding, maar ook tennisschoenen en tennisrackets.

Saturday the 17th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013
Copyright 2012

©