Benodigdheden vechtsporten kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Links op deze pagina vind je een overzicht van de beste online sportwinkels. Dit zijn grote winkels, die ook veel artikelen en benodigdheden voor vechtsporten leveren.

Daarnaast zijn er echter ook winkels die gespecialiseerd zijn in benodigdheden voor vechtsporten als judo, karate en boksen. Hieronder vind je de beste van deze specialisten in vechtsporten:

IpponTime
Bij IpponTime vind je alles om judo te beoefenen. Alles van diverse topmerken als Essimo, Matsuru, Adidas, Greenhill, Nihon, Tatamix en het eigen Ippontime huismerk. Je vind hier onder andere judopakken, judobroeken, judobanden, sporttassen, judomatten, badges en rugemblemen.

Decathlon
Kleding, benodigdheden en accessoires voor boksen, judo, martial arts, karate, taekwondo, aikido, grappling, kung fu en andere sporten. Kleding, maar ook hoofdbescherming, gebitsberschermers, handschoenen, toque, scheenbeschermers, tassen en voedingssupplementen.

Fitness Delivery
Fitness Delivery is een winkel met fitnessartikelen die uit de bokssport ontstaan is. Fitness Delivery heeft daardoor een groot assortiment boksartikelen zoals bokszakken, bokshandschoenen, focus pads en andere boksaccessoires. Ook voor de aankoop van halters en gewichten is Fitness Delivery een heel goede online winkel.

Bodylab
Bodylab is een specialist op het gebied van sportvoeding die zich onder andere op vechtsporters richt. Met een enorm assortiment en gratis verzending.

Sportaanbiedingen
Outlet met sportartikelen, outdoorbenodigdheden en sportkleding. Ze verkopen onder andere veel sportbenodigdheden voor boksen, kickboksen, free fight en judo.

Friday the 18th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©