De beste tuinwinkels

Beste barbecue kopen

Hoofdcategorie: Koopadvies

Barbecue en zomer hoort bij elkaar. Wat is er heerlijk dan buiten op een barbecue het eten bereiden. Hieronder de beste winkels om voordelig een goede barbecue en barbecue-accessoires te kopen. Ook vind je hier een Barbecue Keuzehulp en de Barbecue Top 10.

Beste winkels om een barbecue te kopen

BBQcenter (CoolBlue)
Heel veel barbecues (steenkool, gas, elektrisch), contactgrills, buitenkeukens, rookovens, skottelbraaien en accessoires. Voor ieder soort barbecue van alle bekende merken kun je hier terecht. Met lage prijzen, superlage levertijd (binnen een dag) en gratis verzending!
Gevoerde merken: O.a. Weber, Barbecook, Campingaz, Garden Grill, Grandhall, Patton, Boretti, Cadac, Cobb, Grill Dome, Landmann, Jamie Oliver, LotusGrill en Outdoorgrill.

BBQwinqel
BBQwinqel.nl is dealer van alle bekende Nederlandse importeurs en fabrikanten en verkoopt alleen A-merken.
Gevoerde merken: O.a. Weber, Grandhall, Campingaz, Point-Virgule, Barbecook, Patton, Caranga en Ducane.

BBQ voor Thuis
BBQ voor Thuis biedt naast de BBQ's van diverse grote merken ook mooie design barbecues.
Gevoerde merken: O.a. Weber, Barbecook, Bodum, Campingaz, Jamie Oliver, Eva Solo en Summer Grill.

Fonq
Bij Fonq kun je terecht voor barbecues van populaire merken. Ze hebben hebben speciale bundelaanbieding/voordeelpakketten  zodat je een barbecue met bijbehorende accessoires tegen een extra goedkope prijs kunt kopen. Bij Fonq betaal je geen verzendkosten boven de 20 euro.
Gevoerde merken: Weber, GrandHall, Barbecook, Dancook, Cadac, Grandhall en Outdoorchef.

Bol
Bij Bol.com kun je kiezen uit bijna 2.000 barbecues, buitenkeukens en dergelijke! Met gratis verzending, scherpe prijzen en de mogelijkheid van achteraf betalen.
Gevoerde merken: Alle merken!

Wehkamp BBQ
In deze uitgebreide barbecue afdeling van Wehkamp kun je kiezen uit honderden barbecues. Deze worden vaak met flinke kortingen aangeboden. Gratis bezorgd vanaf 20 euro.
Gevoerde merken: O.a. Weber, Garden Grill, Patton, Cadac, Campingaz, Boretti, Cobb

BarbecueZone
De beste houtskoolbarbecues, gasbarbecues en smokers, maar ook rookovens, vuurschalen, vuurplaatsen en vuurkorven. 
Gevoerde merken: O.a. Barbecook, Big Green Egg, Broil King, Outdoorchef, Nielsen

Warentuin
Een enorm online tuincentrum dat is opgezet door een groot aantal zelfstandige tuincentra. Deze samenwerking leidt tot een online mega-tuinwinkel waar alles voor de tuin te koop is waaronder ook heel veel barbecues. Gratis bezorging vanaf 20 euro.
Gevoerde merken: Voornamelijk Weber, en verder o.a. Outdoorchef, Sunset, Barbecook en TW Collection.

Praxis BBQ webshop
Ook Praxis biedt via zijn website een heel interessante collecties barbecues en barbecue-accessoires aan. Hier vind je alle soorten barbecues waaronder ook betonnen barbecues.
Gevoerde merken: O.a. Landmann, Barbecook, Central Park, Weber, Grillchef, Decor, Sunday en BarrelQ.

 

Barbecue Keuzehulp

Moeite om te kiezen? Gebruik dan de Barbecue Keuzehulp van het BBQcenter. Via enkele vragen wordt je de weg gewezen naar de barbecues die het meest geschikt voor jou zijn. Ook lees je hier veel reviews en gebruikerservaringem. Alles voor het maken van een gedegen keuze voor de beste barbecue.

 

Barbecue Top 10

Kijk ook eens bij onderstaande barbecues in de BBQ Top 10. Dit zijn de barbecues die het meest verkocht worden. Je kunt verder doorbladeren en klikken op een berbecue voor meer informatie.

Wednesday the 19th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2018
Copyright 2012

©