Beste rookmelder kopen

Een rookmelder (brandalarm) is een heel belangrijk apparaat om jezelf, gezin en huis te beschermen tegen brand en rook. Sommige rookmelders detecteren ook koolmonoxide. Hieronder de beste winkels om goede rookmelders te kopen en de rookmelder top 10.

Beste winkels rookmelders

Coolblue rookmelders
een selectie van goede rookmelders vind je in deze speciale afdeling van Coolblue. Alle rookmelders worden zonder verzendkosten thuisbezorgd binnen 24 uur.

Bol brandbeveiliging
Brandmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders, hittemelders, maar ook brandblussers, blusdekens en andere brandbeveiliging. Met meer dan 250 verschillende rookmelders biedt Bol de meeste keuze, en dan hebben we het nog niet eens over die andere melders.

Praxis webshop brandbeveiliging
Ook de bouwmarkt Praxis heeft een speciale webshop met alles voor het beveiligen van je huis. Brandbeveiliging, en daarmee rookmelders, maken daar een belangrijk deel van uit. Veel keuze uit goede rookmelders, binnen een dag geleverd zonder bezorgkosten (vanaf 30 euro).

 

Rookmelder top 10

Welke rookmelders zijn het meest gewild? Hieronder de top 10 van rookmelders. Druk op een rookmelder voor meer informatie of blader door voor nog veel meer goede rookmelders.

Thursday the 4th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©