Beste boxspring kopen

De boxspring is tegenwoordig met afstand het populairste soort bed. Boxsprings zijn dus op veel plekken te koop. Maar wat zijn de beste en goedkoopste winkels. Onze adviseurs zochten het uit. Ook kijken we hier naar de meest populaire boxspring bedden.

 

Voordelig een boxspring kopen

Een boxspringbed (of boxspring combinatie zoals het officieel heet) kun je het beste kopen bij onderstaande aanbevolen beddenwinkels. Hun boxsprings hebben de beste prijs / kwaliteit verhouding, en bovendien geven ze via hun online winkel vaak interessante kortingen op boxsprings en andere bedden.

 

Top 10 boxsprings

Hieronder vind je de 10 best verkochte boxspring combinaties van dit moment (bron: Bol.com). Klik op de boxspring voor meer informatie of gebruik het zoekveld om zelf een boxspring te vinden.

 

Wat is een boxspring?

Wat we een boxspring noemen heet officieel een boxspring combinatie. Het is namelijk een combinatie van een matras met binnenvering, een onderstel en een dun topmatras. Een boxspring bed wordt ook wel hotelbed genoemd omdat deze bedden vroeger vooral bekend stonden als heerlijke bedden die je in luxe hotels tegenkwam. Zo exclusief is een boxspring echter niet meer. Sterker nog, boxsprings worden tegenwoordig meer verkocht dan "ouderwetse" ledikanten. Kijk maar bij een gemiddelde beddenwinkel. Het aantal boxspring combinaties is veel groter dan het anatal gewone bedden.

Spring staat voor (spring)veren en box voor doos. Een boxspring is dus een doos met veren. Het onderste deel van de boxspring is een doos met metalen veren en veel loze ruimte. Echt loos is deze ruimte echter niet want deze zorgt voor extra ventilatie. Vaak is er schuim aangebracht in de box voor extra comfort.

Een lattenbodem kent geen lattenbodem. De box met veren neemt die taak op zich. En op een goede manier, want bij een boxspring wordt de ondersteuning van het lichaam beter gereguleerd. Ook is de ventilatie van een boxspring beter dan van een gewoon bed met lattenbodem, en wordt het vocht beter afgevoerd.

Thursday the 4th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©