Beste goedkope energieleveranciers

Wisselen van energieleverancier is heel rendabel. Het kan vele honderden euro's per jaar schelen. Er zijn altijd goedkopere aanbieders, en vaak worden er hoge kortingen aan nieuwe klanten gegeven. en dan te bedenken dat de stroom en gas altijd precies hetzelfde is, voor welke energieleverancier je ook kiest. 

Goedkope energieleveranciers

PriceWise
PriceWise is zelf geen energie-aanbieder maar een zoekmachine / vergelijkingssite voor het vinden van het beste en goedkoopste energiecontact (stroom en/of gas). LET OP! Als je een contract via PriceWise afsluit is deze vaak (veel) goedkoper dan direct bij de energie-leverancier.

Engie
Groene stroom tegen een lage prijs. Je sluit een contract af per maand, voor een jaar of voor 3 jaar. De ene keuze is nog voordeliger dan de andere. Engie wekt stroom op via zon, wind en water en je kunt aangeven welke groene stroom je kiest en waar deze opgewekt wordt.

United Consumers
United Consumers is niet zelf een energie-aanbieder maar bedingt namens zijn klanten interessante kortingen bij energiemaatschappijen. Kijk vooral eens wat hun actuele aanbod is, want deze kortingen kunnen flink oplopen.

GreenChoice
Kies voor groen, kies voor de beste energieleverancier volgens de Consumentenbond (november 2016). Met altijd scherpe tarieven. Je kunt zelf kiezen voor stroom uit wind of biomassa. Voor de prijs maakt het niet uit.

Pure Energie
Pure Energie levert pure energie, opgewekt met windmolens en zonnepanelen. Gebruik hun rekentool om snel en eenvoudig te zien hoeveel geld je bespaart door over te stappen op de 100% groene stroom van Pure Energie.

Delta
Het van oorsprong Zeeuwse Delta is nu landelijk actief. En ze hebben een heel breed aanbod. Energie, maar ook water, gas, internet en telefonie. Kijk hier voor alle mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

NUON
Nog zo'n oude stroomgigant die de overstap naar de vrije energiemarkt prima gemaakt heeft. NUON levert stroom en gas tegen heel aantrekkelijke tarieven. NUON is de grootste opwekker van groene stroom in Nederland.

EnergieDirect
EnergieDirect is een prijsvechter op de energiemarkt. Gemiddeld besparen klanten meer dan 100 euro per jaar, alleen door over te stappen naar EnergieDirect. EnergieDirect is al meer dan 10 jaar een goedkope en betrouwbare energieleverancier. Kijk op de site wat je kunt besparen.

Oxxio
Bekende budget-aanbieder van groene stroom en gas. Supervoordelig en meestal een interessante cashback actie voor nieuwe klanten. Oxxio betrekt zijn groene stroom van windmolens.

 

Thursday the 4th. Joomla Templates Free. (C) Content=King 2013-2019
Copyright 2012

©